Haberler

AK Parti Adayı Barut, "Side Turizmin Merkezidir"

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, "Manavgat Sevdamız Gerçek" sloganıyla 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, "Manavgat Sevdamız Gerçek" sloganıyla 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde esnafı ziyaret eden Barut, Side Belediyesi personeli ve Sidelilerle bir araya geldi. Barut, Side'nin Manavgat'ta en sorunsuz beldelerden biri olduğunu belirterek, gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı Side Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. "Side'de sokak aydınlatması eksik, ya da sokakta parke taşı eski gibi konular sorun olarak belirtiliyor. Manavgat'ta ise altyapı hiç yok. İnsanlar asbestli borulardan su içiyor" diyen Barut, "Sizler burada çok iyi işler yapıyorsunuz. Size, Recep Barut olarak söz veriyorum. Seçimden sonra hiç biriniz işini kaybetmeyecek. Bugüne kadar ben hiçkimsenin işiyle, aşıyla oynamadım. Sizleri çalışma arkadaşlarım olarak görüyorum. 31 Mart'tan itibaren de işleri birlikte yapacağımızın sözünü veriyorum. Sadece Side Belediyesi olarak sizlerle değil, Manavgat'taki bütün belediye çalışanlarıyla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Barut, Side'de sözleşmeli personelin yaşadığı sorunu da çözeceklerini söyledi.

Vatandaşlar ve esnafla da bir araya gelen Barut, Side'nin Manavgat'a ve Antalya'ya turizmi öğreten belde olduğunu belirtti. Barut, "Side, turizmin merkezidir. Side'de yapılacak olan bir hata Manavgat'a, Antalya'ya ve Türk turizmine ihanet olur. Biz Side markasını koruyup daha da yükselteceğiz. Hazırladığımı bütün büyük projeler turizm ve turizm çalışanı odaklı. Amacımız Manavgat'ta 12 ay turizmi gerçekleştirmek" dedi.

Side'de turizmin tek gelir kapısı olduğunu kaydeden Barut, şunları kaydetti:

"Turkuapark projesiyle, bölgemizde yaşanan turizmi 12 aya çıkaracağız. Ayrıca Side'de batı bölgesinde olan yürüyüş yolunu doğuya doğru devam ettirmeyi planlıyoruz. Büyük Plaj mevkiine sahil bandında halk plajı yaparak daha düzenli hale getireceğiz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Barut Manavgat Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title