Haberler

AK Parti 59. İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yaklaşan milletvekilliği seçimleri öncesi partilerin asgari ücret başta olmak üzere ekonomik vaatlerini değerlendirerek, “Bir siyasi parti de kalkmış asgari ücreti 5 bin TL yapacağım diyor.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yaklaşan milletvekilliği seçimleri öncesi partilerin asgari ücret başta olmak üzere ekonomik vaatlerini değerlendirerek, "Bir siyasi parti de kalkmış asgari ücreti 5 bin TL yapacağım diyor. Bu bütçe babanızın bütçesi, babanızın cebi değil ki. Bütçenin bir dengesi ve hesabı var" dedi.

AK Parti 59. İl Danışma Meclisi toplantısı belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantı divanı İl Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Sezen'in başkanlığında, Büseyne Kahraman, Bahattin Savrukoğlu, Ramazan Uslu, Ahmet Hilmi Özbakan'dan yaptı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Yurdunuseven, teşkilatlarının tümümün birlikte hareket ettikleri 5 milletvekili adayı ile beraber AK Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları başkanlarının da katılımlarıyla 18 ayrı 'Beşi Bir Yerde' toplantılarını tamamladıklarını söyledi. Başkan Yurdunuseven, AK Parti iktidarının 12 yıldır bütçeyi düzgün şekilde yönettiğini söyledi. Muhalefetin seçim beyannamesini eleştiren Yurdunuseven, ülke bütçesi ve kasasının dolu olduğunu kaydederek, "Söz verip de yerine getirmediğimiz hiçbir vaadimiz olmadı. Kısaca bazı siyasi partiler bol kepçeden atıp tutuyorlar. Bir siyasi parti kalkmış asgari ücreti bin 400 TL yapacağım demiş. Öbür parti kalkıyor bin 500 lira. Bir siyasi parti de kalkmış asgari ücreti 5 bin TL yapacağım diyor. İnsan atarken bol kepçeden, bol keseden böyle atabilir. Bu bütçe babanızın bütçesi, babanızın cebi değil ki. Al sana diye veresiniz. Bütçenin bir dengesi ve hesabı var. Elhamdülillah bütçe 12 yıldır düzgün şekilde yönetildi. Bütçemiz dolu, kasamız dolu. Ama birileri o kasaya göz dikti. Şimdi o birileri gelip o kasayı bir günde, bir ayda, bir senede imha edecekler. Yine bunun hesabını milletçe biz vereceğiz. Çok iyi hatırlayın bunun hesabını zamanında verdik."

"BORÇLU BİR BELEDİYEYİ HİZMET YAPAN BİR BELEDİYE HALİNE GETİRDİK"

Belediye başkanları adına söz alan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, 2009 yılından bu tarafa başkanlık görevi süresince yaptığı çalışmalardan bahsetti. Şuhut ilçesine de AK Parti döneminde büyük hizmetler ve yatırımlar yapıldığını belirten Bozkurt, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"İlçemizin merkez nüfusu 13 bin 700 lira. Toplam nüfusumuz ise 40 bindir. Belediyemizin 2014 yılı gerçekleşen kesin hesap gelirleri 17 milyon olup, 2009'da bu rakam 9 milyon TL civarındaydı. Şu anda 190 personelimiz çalışıyor. Biz Şuhut Belediyesi'nde 2009'da CHP'li zihniyetten belediyeyi devir aldığımızda gerçekten kasası bomboş, tabiri caiz ise uçan kuşa borcu olan, bırakın yatırım yapmayı, çivi çakmakta bile acziyet gösteren bir belediye yönetimi devir aldık. Çok şükür bugün geldiğimiz noktada AK Partimizin destekleri, gayretleri, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımız sayesinde Şuhut Belediyemiz bugün trilyonlarca lira yatırım yapan bir belediye haline geldi."

Yapılan konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ramazan Uslu Ak Parti Şuhut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title