Haberler

AK Parti 25. Samsun İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ali Akyüz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Kuzey Irak'a Yaptığı Operasyonla, Bu Milletin Değerleriyle Kimsenin Mücadele Etmeye Gücünün Yetmeyeceğinin Bütün Dünyaya Bir Kez Daha İlan Edildiğini Söyledi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ali Akyüz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Kuzey Irak'a yaptığı operasyonla, bu milletin değerleriyle kimsenin mücadele etmeye gücünün yetmeyeceğinin bütün dünyaya bir kez daha ilan edildiğini söyledi.

AK Parti 25. İl Danışma Kurulu toplantısı, Atakum Belediyesi Eğlence ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, TSK'nın Kuzey Irak'ta önemli bir operasyon gerçekleştirdiğini belirtti. AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana millet adına büyük kararlılık ortaya koyduğunu söyleyen Akyüz, "Bu ülkede altından kalkamayacağımız hiçbir sorun yoktur. AK Parti, milletin desteğini yanına almak suretiyle tüm sorunların üstesinden gelecek kadar güçlüdür ve bu karalılığı ortaya koyacaktır. Kuzey Irak'ta TSK'nın, hükümetin ve devletin desteğiyle başlatmış olduğu operasyon, bu kararlı iradenin bir sonucudur. Bu milletin değerleriyle kimsenin mücadele etmeye gücünün yetmeyeceğini bütün dünyaya bir kez daha ilan ettik. Bu son değildir, Türk milleti ve Türk devleti sonsuza kadar bu tür unsurlarla mücadele etmeye devam edecektir" dedi.

Her zaman birilerinin çıkıp eleştirilerde bulunduğunu ifade eden Akyüz, "Biz milletimizden aldığımız yetkiyi, milletimizin iradesine uygun bir şekilde kullanmaya devam edeceğiz. Dün 'Kuzey Irak'a giremeyecek' diyorlardı. Bugün de, 'Birileri istediği için geri çekildiler' diyorlar. Geri çekilme gibi bir şeyin söz konusu olmadığını Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadeleri ortaya koşmuştur. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin verdiği tezkere devam ediyor. TSK, terör örgütünün sonunu getirene kadar mücadelesine devam edecektir. Bu kararlılık, AK Parti'de vardır. AK Parti'nin diğer siyasi partilerden en önemli farkı, iktidara gelen siyasi partiler hep yıpranmışlardır, ancak AK Parti yıpranmamıştır. Diğer iktidara gelen partiler, bir önceki seçimde aldıkları oyu, bir sonraki seçimlerde alma şansını hiçbir zaman bulamamışlardır. Çünkü sandığa giderken millete altından kalkamayacakları sözlerde bulunmuşlardır. Bu sözleri yerine getiremedikleri için halkımız, bunları cezalandırmıştır. AK Parti, milletine asla yapamayacağı sözü vermemiştir. 'Biz yeri geldiğinde milletimize bedel ödetmeyeceğiz, gereğinde biz bedel ödeyeceğiz' anlayışı içinde iki seçimi geride bıraktık. Her seçimde de oy oranımızı artırdık" ifadelerini kullandı.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise, TSK'nın Kuzey Irak'tan kısmi çekilmesini yine siyasi polemik haline getirmeye çalışan siyasilerin bulunduğunu belirterek, "Bizim hedefimiz PKK terör örgütünü yok etmektir. Bunun için mücadelemiz hem yurt içinde hem de yurt dışında sonuna kadar devam edecektir" şeklinde konuştu.

Toplantıya, alt kademe belediye başkanları Erdoğan Tok, Adem Bektaş, Süleyman Kaldırım, Osman Genç, Bafra İlçe Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Kavak İlçe Belediye Başkanı Bahri Kesici, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı ve çok sayıda partili katıldı.

(İG-AYE-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title