Haberler

Ak Esenyurt Sandık Kurulları Toplandı

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimlere günler kala çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimlere günler kala çalışmalarını hızlandırdı.

Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı'nda AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Sandık Kurulu Eğitim toplantıları gerçekleşti. Düzenlenen programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Mehmet Metiner, Yıldız Seferinoğlu, Yeşil Aytulum, Arif Kalmaz, ilçe yöneticileri, okul sorumluları, sandık sorumluları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Programda AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer açılış konuşması yaptı. Değer, "Bizim karşımızdaki ittifak seçim gününde de ittifak halinde hareket edecektir. En önemli argümanları da seçim gününü bir şekilde şaibeli bir duruma getirmek için çalışmalar yapacaklar. Bizden sahada kazanamadıklarını halkımızdan, milletimizden alamadıkları teveccühü bir şekilde şaibe ile seçime gölge düşürmeye çalışacaklar. Ama bu çok zor ve çünkü seçim kanununda çok değişiklikler oldu. Yani karışıklıklar olacak bir seçim değil. Onun için inşallah kazasız ve belasız bir seçim olmasını diliyorum. Bu konuda Türkiye çok ciddi tecrübe kazandı. Onlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsın, biz görevlerimizi yaptığımız müddetçe inşallah hiçbir problem olmayacaktır. İnşallah Türkiye ve Esenyurt 8 Haziran sabahı çok huzurlu bir şekilde uyanacaktır" dedi. Şenay Değer, katılımcılara sandık kurullarının çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Programa katılan AK Parti 3. Bölge Milletvekili adayları sırasıyla söz alarak 7 Haziran'da yapılacak seçimlere yönelik duygularını belirterek, sandık başında görev yapacak teşkilat mensuplarına başarı dilediler.

"DEVLET İÇİN, MİLLET İÇİN GÖREVİNİZ ÇOK BÜYÜK"

Toplantıda söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimin önemine değindi. Başkan Kadıoğlu, "Bugün burada yapılacak olan çalışma bizim en önemli çalışmalarımızdan bir tanesidir. Bu seçimlerde AK Parti olarak her zamankinden daha fazla sandığa sahip çıkmalısınız. Bu sandık bizim, sizin namusudur. Çünkü bu seçimler Türkiye için ve milletimiz için çok önemlidir. Bu seçimlerde çalışma yapan siyasi partiler hepsi bir olmuş. O yüzden göreviniz çok büyüktür. Sandığa sahip çıkın, ülkeye sahip çıkın, mazlumların umuduna sahip çıkın, ülkemizin bundan sonraki 10 yıl hızlı bir şekilde kalkınmasına ve dünyanın ilk 10 içerisinde yer almasına, ülkemizin refahına, istikrara sahip çıkın. Allah size bu görevi vermiş. Bu ülkeye hizmet, bu millete hizmet, bu bayrağa hizmet, bu devlete hizmet, dünya mazlumlarına hizmet görevi size verilmiş" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmi Kadıoğlu Şenay Değer İstanbul Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title