Haberler

Aizonai Antik Kenti'nde Düğün Fotoğrafı Modası

Özel günlerini farklı karelerle ölümsüzleştirmek isteyen çok sayıda gelin ve damat, fotoğraf çektirmek için Çavdarhisar Aizonai Antik Kenti’ne akın ediyor.

Özel günlerini farklı karelerle ölümsüzleştirmek isteyen çok sayıda gelin ve damat, fotoğraf çektirmek için Çavdarhisar Aizonai Antik Kenti'ne akın ediyor.

Dünyada arkeolojik zenginlik bakımından başta gelen yerlerden olan Çavdarhisar Aizonai Antik Kenti, yerli turistler için farklı şekilde değerlendiriliyor. Görmek için birçok insanın uzak ülkelerden geldiği Çavdarhisar Aizonai Antik Kenti'ni, düğün fotoğrafları için stüdyo olarak kullanan çift sayısı giderek artıyor. İl merkezinden ve çevre ilçelerin yanısıra, Eskişehir, Afyon gibi illerden de binlerce yıllık tarihe sahip Aizonai Antik Kenti'ne düğün fotoğraf çekimi için gelen çiftler oluyor.

Düğün töreni için gelinlik ve damatlıklarını giyen çiftler, kuaför ve makyaj işlemi sonrası soluğu Aizonai Antik Kentinde alıyor. Binlerce yıllık sütunların, Antik Tiyatro'nun ve Zeus Tapınağı'nın önünde ve içinde romantik pozlarını veren çiftler, renkli bir düğün albümüne kavuşuyor. Kütahya merkezden yeni evlenen çiftlerin fotoğraf çekimi için sık sık Aizonai Antik Kenti'ne geldiğini belirten fotoğrafçılar Emrah Güleşir ve Ümit Kaya, genç çiftlerin tarihi ortamları son dönemde tercih ettiklerini ve bunun için en uygun yerin, görsel güzellikleriyle Çavdarhisar Aizonai Antik Kenti olduğunu söyledi. Özellikle gün batımı çiftlerin daha çok çekim yaptırdığını söyleyen Ümit Kaya Çavdarhisar'ın tarihi güzellikleri yeni evlenen çiftler için mükemmel bir doğal stüdyo dedi.

Çavdarhisar'da kazı çalışmaları devam eden Aizona Antik Kenti'nde fotoğraf çektiren Çağrı ve Meltem Pala çifti de tercihini tarihten yana kullanan çiftler arasında.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Çavdarhisar Ümit Kaya Kütahya Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title