Haberler

Bu da Ağrı'nın Çılgın Projesi! 3 Tünelle, 30 Yıllık Hayal Gerçek Oluyor

Güncelleme:

Ağrı-Erzurum arasındaki büyük tünel projesi hayata geçiyor. 200 milyonluk yatırımla yapılacak olan 3 tünel, virajları ortadan kaldıracak.

Milletvekili Cesim Gökçe, Ağrı- Erzurum arasında büyük tünel projesinin hayata geçeceğini ve yapılacak 3 tünelle oradaki virajların ortadan kaldırılacağını belirtti.

30 YILLIK HAYAL GERÇEK OLUYOR! GÜZERGAHLAR BELİRLENDİ

Gökçe, "Bu rüyayı da gerçekleştiriyoruz. 151 milyon liralık ihalemiz yapıldı. Bir taraftan yolun platformu gerçekleşiyor, diğer taraftan bütümlü sıcak karışım asfalt dediğimiz sıcak asfalta kavuşacak. Artık Ağrı-Kars, Ağrı-Iğdır, Ağrı- Kağızman ve Ağrı-Tuzluca bu güzergah aktif hale gelecek. Kestirme yollarla ulaşım sağlanacaktır. Şu anda Kağızman tarafında çalışma başlatıldı. Ağrı'ya doğru geliyor. Bu yol Ağrı'nın 30 yıllık beklediği hizmettir. Bu hizmete de kavuşmuş olacağız." dedi.

200 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Ağrı Doğubayazıt arasında 200 milyon liranın üzerinde bir yatırım yapıldığını anlatan Gökçe, "Şu anda bir taraftan yol platformu genişliyor diğer taraftan da sıcak asfalt yapılıyor. Dolayısıyla daha konforlu bir seyahate kavuşmuş olacağız. Ulaşımda çok iyi noktada olduğumuzu rahat bir şekilde söyleyebiliriz." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kağızman Erzurum Gökçe Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title