Haberler

Ağrı Belediyesi, HDP Milletvekili Koç'un belediyeden işçi çıkarıldığı yönündeki iddialarını yalanladı

Güncelleme:

Ağrı Belediyesi, HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç'un, 3 belediye personelinin iş akitlerinin feshedildiğine dair açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Ağrı Belediyesi, HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç'un, 3 belediye personelinin iş akitlerinin feshedildiğine dair açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, hiçbir personelin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kayıtlarında işten çıkış durumlarının olmadığı, personelin tamamının görevlerinin başında bulunduğu belirtildi.

İddiaların Koç'u da yalancı durumuna düşürdüğü aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mevcut HDP belediye meclis üyelerinden de teyit sağlamaları mümkün olmasına rağmen algı yaratmak adına yapılan bu talihsiz açıklama, Abdullah Koç'u da itibarsızlaştırmıştır. Belediyemizde çalışanlar, belediye ve belediye mallarına gerekli özeni gösterdikleri sürece başımızın tacıdır ama sendika ağalarının ihtiraslarına uyarak belediyeyi, ulaşımı ve temizliği sabote eden, araçlarımızı kıran ve sıfır araçlara yatak sardıran kim olursa olsun gözünün yaşına bakmayız. Gereğini Ağrılılar adına yaparız."

Daha önce de bazı sendika yetkililerinin belediyeyi hedefe koyup güç gösterisi yaptığı, onlara da boyun eğilmediği vurgulanan açıklamada, "Birileri hala kendi güçlerini kullanma hevesinde ise bilsinler ki Ağrı Belediyesi, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile dimdik ayaktadır, sendika ağaları ve kalıntılarına gereken dersi vermeye kararlıdır. Kimsenin baskısı ile ne işçi çıkarırız ne de kimsenin baskısı ile çıkarılanları işe alırız. Biz hak edene saygı duyarız, görevini yapmayan için de gerekeni yaparız." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Milletvekili Abdullah Koç Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title