Haberler

Ağaca Asılı Bulunan İnşaat İşçisinin Cebinden Borç Ödeme İhtarnamesi Çıktı

Güncelleme:

Denizli Pamukkale'de iğde ağacına asılı halde bulunan inşaat işçisinin cebinden borç ödeme ihtarnamesi çıktı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, inşaatlarda sıvacılık yapan Süleyman K. (43), iğde ağacına asılı halde bulundu. İntihar ettiği belirlenen Süleyman K.'nin cebinden, borç ihtarnamesi çıktı.

AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

Pamukkale'nin Gökpınar baraj göleti yakınlarından geçen vatandaşlar, ağaca asılı halde bir kişiyi görünce, polise ve sağlık ekibine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, ağaçta asılı olan kişinin öldüğünü belirledi. Polis ise ölen kişinin Süleyman K. olduğunu tespit etti. Savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası, Süleyman K.'nin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Ağaca Asılı Bulunan İnşaat İşçisinin Cebinden Borç Ödeme İhtarnamesi Çıktı

İNŞAAT İŞÇİSİNİN CEBİNDEN BORÇ İHTARNAMESİ ÇIKTI

İğde ağacına kendini iple asarak intihar ettiği ve inşaatlarda sıvacılık yaptığı belirtilen Süleyman K.'nin cebinden, borç ödeme ihtarnamesinin çıktığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gökpınar Denizli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (234)

Mardin47:

Herkez yorganina gore ayaklarini uzatsin belliki adam ayaklarini cok uzatmis Turkiyenin devletin sucu ne

8
52
yanıtYanıtla
As.:

adam muhtemelen temel ihtiyaçlarını karşılamay çalışmıştır, ya suç benimmi, herhalde devlet suçludur. Eskilerin bir lafı vardır ''oğlum ortalıkta bir iğne kaybolsa sorumlusu devlettir'' diye.

yanıt2
yanıt0
nil:

senin tuzun guru

yanıt2
yanıt0
MGIUBBM:

akpli türkiyenin sonu bu işte. . . .

40
17
yanıtYanıtla
XX:

kurtariciniz kim?

yanıt1
yanıt0
hakim bey:

kendi maaşları için hep birden el kaldırıp kendilerine zam yapan milletvekilleri, aynısını vekili oldukları bu millete de yapsalardı bunlar yaşanmazdı. Bu vebal tüm vekillerin üzerinde, ahirette hesabı var

33
1
yanıtYanıtla
öz yurdunda paye:

bir suriyeli kadar kıymeti yok, ben hiç borç harç yüzünden intihar eden suriyeli haberi okumadım

28
4
yanıtYanıtla
turgut:

intihar edenler gurur meselesi yapıp dara düştüğü için canına kıyıyor suriyeli zaten ülkesini terk etmiş gururmu kalmış hem burda onları tanıyanmı var

yanıt1
yanıt0
araştırmacı:

1600 Asgari ücret deyinip söyleniyorlar yav arkadaş senin verdiğin 1600 Tl 18-25 yaş arası gençlerin geçinebileciği şartlar bir evli adam hele ki çocuklu birde ev kirası varsa nasıl geçinsin arkadaş sonra avrupadan iyiyiz diyor arkadaşım avrupada çalışmayan adama veriyorlar 1600 burada 12 saat çalışan adam o parayı alıyor

29
1
yanıtYanıtla
araştırmacı avcısı:

çok iyi araştıramamışsın. şimdi sen belli ki ekonomiden de anlamıyorsun. anlasan asgari ücretten değil üretimden bahsedersin. asgari ücreti devlet genişleyici para politikası izlerse enflasyonun hesabını bir yap sonra gel burada asgari ücretten bahset. . . ha birde türkiyede ilkokul diploması ile avrupaya gittiğin de belli oluyor zaten. iyi günler. . .

yanıt1
yanıt6
Tüm 234 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title