Haberler

Afrika Sıcağında Memleket Yürüyüşü

Güncelleme:

Şanlıurfalı sanatçı Ekrem Arpak, bir dizi sanatsal faaliyet için kavurucu sıcaklara aldırış etmeden memleketini karış karış dolaşıp gençler ile buluşuyor.

Şanlıurfalı sanatçı Ekrem Arpak bir dizi sanatsal faaliyet için memleketini karış karış dolaşıyor. Kavurucu Afrika sıcaklarının yaşandığı ve ortalığın adeta yandığı Urfa'da ilçe ilçe dolaşarak gençler ile buluşan Arpak'ın bu hareketi büyük takdir topluyor.

Birçok sanatçının yurt dışında tatilde olduğu dönemde memleketinin tanıtımı için yollara düşen Arpak; sıcaklara aldırmadan halkın arasına karışıyor, sokak sokak gezerek gençlerle buluşuyor.



"GENÇLERİMiN ELİNE KİTAP YAKIŞIR"

Kısa bir süre sonra Siverek'te konser verecek olan başarılı sanatçı özellikle çekmeyi düşündüğü kliple gençliğe seslenmek ve bilime, sanata, kültürel çalışmalara yönlendirmek istiyor. Ancak, bu fikrini de bizzat halkı ve gençleri ile çay sohbetlerinde paylaşıyor.

"BAŞARABİLİRSİNİZ!"

İşsizliğin, yokluğun, kötü alışkanlıkların gençlerin hayallerini öldürmelerine savaş açan Arpak " Bu topraklarda her imkansızlıklara karşı başı dik yürüyerek başarılar elde etmiş değerlerimiz var. Gençlerime bunu anlatmaya çalışıyorum. " diyerek durmak bilmeden de bunu yaptığını belirtiyor.

"KASIM GÜLPINAR EN ÖNEMLİ ÖRNEĞİMİZ OLMALI"

Gençlik buluşmalarında okumanın önemini vurgulayan Arpak'ın en büyük örneğini de TBMM AB Uyum Komisyon Başkanı Kasım Gülpınar oluşturuyor. "Gençlere her daim dürüst, adil, azimli ve çağdaş çizgilerde yürümeleri halinde başaran atacakları hiç bir şey olmadığını ve yola çıkarken bölgemizin en önemli değeri olan Sn. Kasım Gülpınar'ı örnek almalarını söylüyorum. Bir gencimi bile kazanabilirsem bana yeter " diyen Arpak'ın yolculuğu bakalım ne kadar sürecek...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Arpak Şanlıurfa Gülpınar Afrika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title