Haberler

Adıyaman İhh?dan 3 Bin Kişiye İftar Yemeği

İhh'dan 3 bin kişiye iftar yemeğiAdıyaman'da, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi tarafından 3 bin kişiye iftar yemeği verildiİnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen Biraralık Ortaokulu ek binası bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Rektör Talha Gönüllü, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, İHH Bölge Başkanı Bekir Çetin, kurum ve STK temsilcileri, çok sayıda vatandaş katıldı.

İhh'dan 3 bin kişiye iftar yemeği

Adıyaman'da, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi tarafından 3 bin kişiye iftar yemeği verildi

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen Biraralık Ortaokulu ek binası bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Rektör Talha Gönüllü, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, İHH Bölge Başkanı Bekir Çetin, kurum ve STK temsilcileri, çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayında 25 il'de yaklaşık 45 bin aile ile birlikte olacaklarını ifade eden İHH Bölge Başkanı Bekir Çetin, "Yurt içi yardım çalışmaları konusunda bugünde sizinle beraber olduğumuz gibi bu ramazan da 25 ilde yaklaşık 45 bin ailemize kardeşimize dostumuzla inşallah bu iftarda buluşmuş olacağız. İftarı ulaştırmış olacağız. Bu iftarlardaki amacımız gayemiz. Bu kardeşliğimizi birliğimizi, dirliğimizi sevgimizi pekiştirmek öğretmeni, memuru ile işçisi ile herkesi bir arada inşallah aynı sofrada beraberce iftar açmak amacımız gayemiz budur" dedi.

Mavi Marmara Derneği Genel Başkanı İsmail Yılmaz ise, "İnsani yardım vakfı hep beraber sizinle çalışanları ile Türkiye için çalışan İslam ümmeti için çalışan bir kurum. Dünyanın her yerinde çalışmalar yapıyoruz. Yetimler ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Kriz bölgelerinde çalışmalar yapıyoruz dualarınızı bizlerden esirgemeyin" diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Kuran-ı Kerim okunması ile 3 bin kişi birlikte iftarlarını açtı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Üniversitesi Bekir Çetin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title