Haberler

Add Genel Başkanı Çölaşan Açıklaması

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tansel Çölaşan, "Hem hükümetin, hem de muhalefet partilerinin ve tüm halkın teröre karşı birlikte mücadele etmesi lazım." dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tansel Çölaşan, "Hem hükümetin, hem de muhalefet partilerinin ve tüm halkın teröre karşı birlikte mücadele etmesi lazım." dedi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde derneğin eşgüdüm toplantısına katılan Çölaşan, toplantı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye'nin öncelikli gündem maddesinin "terör" olduğunu belirtti.

İçerden ve dışarıdan Türkiye'ye yönelik yapılan terör olaylarına değinen Çölaşan, "Bu durum basitçe, sadece 'terör' olarak tanımlanamaz. Hem hükümetin, hem de muhalefet partilerinin ve tüm halkın teröre karşı birlikte mücadele etmesi lazım." diye konuştu.

Terör konusunda muhalefetin de ortadaki durumu tüm çıplaklığıyla halka anlatması gerektiğini vurgulayan Çölaşan, şöyle devam etti:

"Muhalefetin doğru düzgün konuşması gerekiyor. Yani olayları ben nasıl görüyorsam, halk nasıl görüyorsa, muhalefette aynı şekilde halka anlatmalıdır. Türkiye, birlik ve beraberliğe şiddetle ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçiyor. Herkes bu tehlikeyi netleştirirse, yapılacak iş çok çabuk Türkiye'yi yeniden bütünlüğüne döndürecektir. Ama şu kesinlikle bilinmelidir ki, ülkemizdeki ilk tehlike vatan tehlikesidir şu anda bu tehlikeyi görebilecek güce sahibiz. Yeter ki, iktidar ve muhalefet birlik içinde olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Tansel Çölaşan Balıkesir Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title