Haberler

Adanaspor Evinde Orduspor'a 4-0 Yenildi

Güncelleme:

Adanaspor'un teknik direktörü Ekrem Al, "Pozisyon bulamayan ve çok pozisyon veren bir görüntü veriyorsan söylenecek bir şey yok" dedi.

PTT 1. Lig'de ilk haftanın kapanış maçında Orduspor'a 4-0 gibi farklı bir skor ile yenilen Adanaspor'un teknik direktörü Ekrem Al, "Pozisyon bulamayan, rakibe üstünlük sağlayamayan ve çok pozisyon veren bir görüntü veriyorsan söylenecek bir şey yok. Hatalar zinciri tepeden tırnağa bizdedir" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Al, sahada son derece olumsuz bir tablo ile karşılaştıklarını belirterek, "Tabi bunun baş sorumlusu bizleriz. Demek ki hazırlık sürecince olumlu işler yapamadık ki böyle bir görüntü ortaya çıktı. Samimi söylüyorum beklemiyordum. Futbolda her şey olabilir ama rakibe boyun eğmek, kendi sahanda aciz duruma düşmek, lakaytlaşmak bizim ummadığımız felsefemiz dışında olmayan şeylerdi ama gerçekleşti. İyi olan seyirciydi ama biz onları tatmin edemedik. Sorumluluğu başta teknik heyet olarak bizler kendi üzerimize alıyoruz. Ama sanki bir aylık süreci geçirmeyip şehirden topladığın bir takımla sahaya çıkmış gibi bir görüntü veriyorsan bir yerlerde bir şeyler var demektir. Nerede hata yaptığımızı bilmemiz gerekiyor. Bunları oturup, tartacağız. Oyunun genelinde pozisyon bulamayan, rakibe üstünlük sağlayamayan ve çok pozisyon veren bir görüntü veriyorsan söylenecek bir şey yok. Hatalar zinciri tepeden tırnağa bizdedir" diye konuştu.

Adanaspor kalecisi Yaşar Memişoğullarından, seyircinin önünde galibiyet ile başlamak istediklerini ifade ederek, "Taraftarımıza ve başkanımıza güzey bir galibiyet armağan etmek isterdik. Olmadı, üzgünüz. Bu hayatın sonu değil. Herşey bitmiş de değil. Bundan ders çıkartacağımızı düşünüyorum takım olarak" şeklinde konuştu.

Adanaspor'un genç oyuncusu Mustafa Sami Can Keskin, ilk maçtan ümitsizliğe kapılmaya gerek olmadığını kaydederek, "Sonuçta bu takım bir yerlere gelecek ise bu kadro içinde gelecek. Kötü oynadığımızın farkındayız. Ama elimizden gelene yapacağız" dedi.

ORDUSPOR CEPHESİ

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, deplasmanda güzel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, takımlarının Süper Lig'den düştükten sonra iki futbolcunun haricinde oyuncunun kalmadığını ve yepyeni bir takımla mücadele etmek zorunda kaldıklarını söyledi. Bunun için kalbiyle, yüreğiyle oynayabilecek oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını aktaran Sözeri, şunları söyledi:

"Bu anlamda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bugün en çok mutlu olduğun şey Orduspor taraftarına, camiasına yakışır güzel bir duruş sergiledi oyuncularım. Bu anlamda onları kutluyorum. Bu maçın keyfini yaşayacağız ve yarın unutarak önümüzdeki Mersin İdmanyurdu maçına odaklanacağız. İnşallah böyle devam etmeyi hedefliyoruz, bu doğrultuda mücadelemiz sürecek."

Orduspor'lu Anıl Teşdemir, kendileri için iyi başlamanın önemli olduğuna dikkat çekerek, "Özellikle böyle zorlu bir deplasmanda alacağımız 3 puan bizim için çok önemli olacaktı. Orduspor olarak insanların bize bakış açısı belki de farklıydı, ama bu bizi ekstra iyi şekilde motive etti. Çünkü Orduspor camiası büyük bir camia. Çok ateşli seyircisi olan bir camia. Bugün de lige iyi başlayıp, takım olarak kendimizi göstermeyi ve her şeyden önce Orduspor camiasına laik bir mücadele etmeyi düşündük. Bunu başardık" ifadelerini kullandı.

Ordusporlu Ferhat Öztorun, kamp dönemi sıkı çalıştıklarını belirterek, "İyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Takım halinde oynayan, oynamayan bir bütün olduk. İyi mücadele ettik. Mücadelemiz iyi bir sonuç aldı. Daha bu ilk hafta, güzel bir başlangıç oldu. Önemli olan bunu devam ettirmek" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adanaspor Ekrem Al Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title