Haberler

Adana'ya 32. Şehit Ateşi Düştü

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan özel harekat polisi Ebubekir Durmuş’un Adana’daki baba ocağına ateş düştü.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan özel harekat polisi Ebubekir Durmuş'un Adana'daki baba ocağına ateş düştü.

Oryıl kavşağında sabaha karşı terör örgütü PKK mensupları ile özel harekat polisleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 3 terörist öldürülürken polis memuru Ebubekir Durmuş (25) da şehit oldu. Bir yıl önce Aylin Durmuş ile evlenerek yuva kuran Durmuş'un şehadet haberi Adana'daki baba ocağına tez ulaştı. Eve Türk bayrakları asılırken, babası Ahmet ve annesi Ayşe Durmuş gözyaşlarına boğuldu.

Baba Ahmet Durmuş en son oğluyla 1 yıl önce görüştüğünü belirterek, "Vatan sağolsun, askerimizin, polisimizin canı sağolsun" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Anne Ayşe Durmuş'u ise yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehidin anneannesi Nursel Beşdaş ise onun mezuniyet töreninde giydiği kepi başına giyip fotoğrafını eline alarak ağladı.

Şehidin cenazesinin Diyarbakır'da tören yapıldıktan sonra Adana'ya hava yoluyla gönderileceği öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Durmuş Diyarbakır Güncel Haberler

title