Haberler

Adana Optimum Avm'den Çekilişle Mini Cooper Kazanan Talihli Belli Oldu

Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği sıfır kilometre Mini Cooper hediye eden çekilişin, kazanan talihlisi belli oldu.

Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği sıfır kilometre Mini Cooper hediye eden çekilişin, kazanan talihlisi belli oldu. Müjdeli haberi, çekilişi izleyen dükkan sahibinden alan İsa Uslu, koşarak geldiği AVM'de sevince boğuldu.

Optimum Alışveriş Merkezi, birbirinden cazip kampanyalarına devam ediyor. Önceki yıllarda sıfır kilometre Mercedes C180 ve Jaguar XF hediye eden Optimum, 2016'nın ilk otomobil kazandıran kampanyasında, bir ziyaretçisine Mini Cooper D kazandırdı. Aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyesi ziyaretçilerin yararlandığı kampanyada, otomobilin yanı sıra, birbirinden değerli teknoloji ürünü hediyeler sahiplerini buldu.

Çekiliş, Optimum Alışveriş Merkezi'nde, Milli Piyango İdaresi ve Noter huzurunda yapıldı. Adana'nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Niğde ve Hatay gibi çevre illerden ellerinde kuponlarla çekilişi izlemeye gelenler, büyük heyecan yaşadı. Çekiliş sonunda; Mini Cooper D otomobil ile 5 Samsung Curved UHD TV, 3 adet MacbookAir, 3 adet Iphone 6 Plus ve 10 adet Ipad Mini 2 sahiplerini buldu.

Haberi alan Uslu ailesinin diğer fertleri de Optimum'a gelerek, genç talihlinin sevincine ortak oldu. Eşi Ceyhan Uslu ve 2 aylık oğlu Çınar'a sarılıp, öperek mutluluğunu paylaşan İsa Uslu, kazandığı otomobile binerek objektiflere poz verdi.Yüreğir'in Yamaçlı mahallesinde erkek kuaförlüğü yaptığını söyleyen İsa Uslu, "Haberi alınca bir an inanamadım, koşarak geldim. Çok mutlu oldum. Optimum ailesine çok teşekkür ederim" dedi. Talihli gencin büyük mutluluk yaşayan eşi Ceylan Uslu da, bebeğiyle ilgilenirken eşinden müjdeli haberin geldiğini söyledi. Ceylan Uslu, "Oğlumuz Çınar'ın bize şans getirdiğini düşünüyoruz, çok mutlu olduk" diyerek sevincini dile getirdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mini Cooper Mercedes Jaguar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title