Haberler

Adana Oğlunun Düşüp Parçalandığı Yerden Ayıramadılar

Oğlunun düşüp parçalandığı yerden ayıramadılarADANA'da 2 yaşındaki Efe Can Taşkıran, dedesinin oturduğu evin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi, anne Hatice Taşkıran ise uzun süre oğlunun düştüğü balkondan aşağıya bakarak önce donup kaldı, sonra gözyaşı döktü.

Oğlunun düşüp parçalandığı yerden ayıramadılar

ADANA'da 2 yaşındaki Efe Can Taşkıran, dedesinin oturduğu evin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi, anne Hatice Taşkıran ise uzun süre oğlunun düştüğü balkondan aşağıya bakarak önce donup kaldı, sonra gözyaşı döktü.

Olay, merkez Seyhan İlçesi, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki Metro Sitesi'nin 13'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre İbrahim Taşkıran, eşi Hatice Taşkıran ve 2 yaşındaki oğulları Efe Can'ı alarak babası Mustafa Taşkıran'ın evine gitti. Evde sohbet eden ailenin bir anlık dalgınlığından yararlanan Efe Can, balkona çıkarak demirlerinin arasından sarkıp düştü. Kısa bir süre sonra çocuklarının olmadığını fark eden Taşkıran Ailesi, balkona çıkıp aşağıya baktıklarında feci manzarayla karşılaştı. Evin yakınındaki özel bir hastaneye kaldırılan Efe Can Taşkıran'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Anne Hatice Taşkıran ise uzun süre oğlunun düştüğü balkon demirlerine tutunarak ağladı. Olay yerine gelen polislerin tüm uyarılarına rağmen balkondan ayrılmayan anneyi aile yakınları ikna ederek eve aldı. Polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taşkıran Efe Can Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title