Haberler

Adana'nın F1 Şampiyonları Belli Oldu

Adana Optimum’da düzenlenen Formula 1 Günleri Simülatör Etkinliği 3 gün boyunca yoğun ilgi gördü.

Adana Optimum'da düzenlenen Formula 1 Günleri Simülatör Etkinliği 3 gün boyunca yoğun ilgi gördü.

Tüm dünyada her yaştan milyonlarca kişinin ilgiyle takip ettiği F1 heyecanı, bir hafta boyunca Adana Optimum'daki Formula 1 Günleri Simülatör Etkinliği'nde yaşandı.

Etkinlik kapsamında kendilerini F1 pilotu gibi yarış pistinde hisseden ziyaretçiler, simülatörün özel donanımı ve dizaynı sayesinde Formula yarış deneyimini doyasıya yaşadı.

Yeteneğine güvenip, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ndeki heyecana katılan ziyaretçiler, en hızlı olabilmek için 3 gün boyunca kıyasıya yarıştı. Hız tutkunlarına kendilerini kanıtlama imkanı sunan Formula 1 Günleri Simülatör Etkinliği'ne katılan yarışmacılar en iyisi olmak için yeteneklerinin sınırlarını zorladı.

Adrenalin ve eğlencenin doruğa çıktığı yarışlarda dereceye girenler pistlerdeki üstünlüklerinin gururunun yanı sıra Optimum tarafından verilen hediyelerin sevincini eşleri ve çocukları ile paylaştı. Yarışmanın birincisine Galaxy TAB 3, ikincisine Sony Dijital Fotoğraf Makinesi ve üçüncüsü Mudo'dan hediye çeki kazandı.

1 dakika 30 saniyelik derecesiyle Emin Bakırcı'nın birinciliği üstlendiği yarışmada ikinciliği Timuçin Çalday, üçüncülüğü ise Aytaç Doğan elde etti.

Adana Optimum'un etkinlik programına 'optimumoutlet.com/adana-etkinlikler' adresinden ulaşılabiliyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Formula 1 Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title