Haberler

Adana Demirspor - Şanlıurfaspor Maçı Ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, 2-3 maçlık seriyle ilk 6'ya girip, ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, 2-3 maçlık seriyle ilk 6'ya girip, ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur, 2 haftadır alınan mağlubiyetin ardından, mavi lacivertli taraftarın önünde kazanarak ilk 6'nın içerisine bir an önce girmek istediklerine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Müsabakaya da belki 2-3 haftadır başlayamadığımız şekilde iyi başladık. Daha istekli ve arzulu oynadık. Özellikle ilk 45 dakikalık bölümde oyunu daha forse ederek oynamamıza rağmen, rakibin ilk atağı gol oldu. Ama genel olarak oyuna baktığımız zaman oyuncularımız bu maçı kazanmak için çok efor sarf etti. Adana Demirspor'un bundan sonraki müsabakalarda 2-3 seri galibiyetler alarak ilk 6'nın en büyük adayı olduğunu düşünüyorum. Bu inancımızdan son düdüğe kadar, son saniyeye kadar vazgeçmeyeceğiz."

Adana Demirspor'lu Taha Yalçıner de "3 puan parolasıyla sahaya çıktık. Şanlıurfaspor'un ilk geldiği atakta kalemizde golü bulduk. Bu biraz demoralize etti, ama çabuk toparlandık. Beraberliği sağladık, öne geçebilecek pozisyonları da bulduk. Bir türlü ikinci golü rakip kalede bulamadık ve maç 1-1 sonuçlandı. 1 puan aldık ama çok sevinçli değiliz. Galibiyet almak isterdik. 2-3 maçlık seriyle ilk 6'ya girip ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Adana Demirspor'un Brezilyalı santraforu Eduardo, son 3-4 haftadır galip gelmek için mücadele etiklerini aktararak, "Ama ne yazık ki bu galibiyeti bulamadık. Mücadelemize devam edeceğiz. Sonuç olarak bizin hedefimiz var. Bu da bir üst lige çıkmak. Bu hedefimizin arkasında devam edip, maçlar kazanıp, tekrar üsteki takımlara daha yakın bir pozisyona girmeyi planlıyoruz" dedi.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetinel ise göreve geldiğinden bu yana oyuncularının kısa süre içerisinde yeni bir başlangıca iyi yaklaştığını ifade ederek, "Bugün de mükemmel mücadele ettiler. Sistem bağımlılıkları üst seviyedeydi. İstekleri, arzuları konsantrasyonları üst seviyedeydi. Disiplinli oynadılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Her geçen hafta lig gerçekten sıkıntılı bir durum aldı. Herkes maç kazanıyor. Kimin düşeceği, kimin şampiyon olacağı belli olmayan bir ortamda güçlü olmak zorundayız. Oyuncu arkadaşlarda artık bunun bilincinde hareket ediyor. Kazanmamız gereken bir maçı berabere bitirdik. Puan, puandır diye hesap edersek üzüntümüzü aldığımız puan biraz hafifletiyor" şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor'lu Onur Akbay, 3 haftadır mağlup odlularını ve Adana'ya 3 puan için geldiklerini kaydederek, "Kötü bir süreç geçiriyorduk. Hoca değişimi oldu. Çok iyi çalışıyoruz. Bunun emeğini almamız için puan yada puanlar almamız gerekiyordu. Biz 3 puan için gelmiştik ama bir puan oldu. Bu kötünün iyisi diyelim. Bir puandan ziyade daha sevindirici olan herkesin çok istekli ve arzulu olmasıydı. Bunu önümüzdeki haftalara da yayarsak aldığımız puanın değerini bilirsek ve diğer maçlara da öyle çıkarsak çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Şanlıurfaspor'lu Abdulhamit Yıldız, iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Buraya 3 puan için geldik, 3 puanı almak için oynadık. Birkaç kötü maç geçirdik. Onları telafi için geldik. Bence 3 puanı hak ettik. İyi pozisyonları girdik, çok pozisyon kaçırdık. Ama en önemlisi iyi mücadele ettik. Mutlu ayrılıyoruz buradan. Önümüzdeki hafta TKİ Tavşanlı Linyitspor'u yenip üst taraflara bakmayı umut ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Taha Yalçıner Şanlıurfaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title