Haberler

Ada Masalı Haziran kimdir? Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayça Ayşin Turan biyografisi!

Star Tv'nin sevilen yaz dizisi Ada Masalı Haziran merak konusu oldu. Ada Masalın izleyen seyircilerimiz Ada Masalı Haziran kimdir? araştırmaktadır. Peki, Ada Masalı Haziran kimdir? Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında? Ayça Ayşin Turan Ayça nereli? Ayşin Turan hayatı ve biyografisi nedir?

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrolünü paylaştığı Ay Yapım'ın romantik yaz dizisi Ada Masalı'nın Haziran karakteri ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Ayça Ayşin Turan'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Ada Masalı Haziran kimdir? Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında? Ayça Ayşin Turan Ayça nereli? Ayşin Turan hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

ADA MASALI HAZİRAN KİMDİR?

Haziran, şehirli, başarılı iş insanıdır. Haziran, şehir hayatını seven 'Şehirden başka bir yerde yaşayamam, kendimi kaybedecek kadar da âşık olamam' diyenlerden.

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 Sinop doğumlu, 28 yaşındadır. Türk dizi ve film oyuncusu olan Turan'ın annesi Sinoplu babası ise Kastamonuludur.
Ayça Ayşin Turan, küçüklüğünden beri oyunculuğa ilgi duymuştur. Oyunculuk kariyerine popüler Türk dizileri ile adım atan Turan, "Dinle Sevgili" adlı dizide Gülfem karakterine hayat vermiştir. 2014'te ise "Karagül" dizisinde "Ada" karakterini canlandırdı. Oyunculuk kariyeri boyunca film ve dizi oyunculuğunun yanında sunuculuk da yapan Turan eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde almıştır.

Şimdilerde ise Turan, Star ekranlarında yayınlanacak olan yaz dizisi Ada Masalı'nda, Alp Navruz ile başrolü paylaşacaktır.

TELEVİZYON DİZİLERİ

2011-2012 / Dinle Sevgili /Gülfem/ Yardımcı Oyuncu /FOX

2013-2016/ Karagül /Ada Şamverdi/ Yardımcı Oyuncu /FOX

2016 /Altınsoylar /Burcu Günebakan/ Başrol Oyuncusu /Kanal D

2017-2018 /Meryem/ Meryem Akça Sargun/ Başrol Oyuncusu /Kanal D

2018-2019/ Hakan: Muhafı/z Leyla Sancak/ Başrol Oyuncusu/ Netflix

2020 /Zemheri/ Firuze Pınar/ Başrol Oyuncusu /Show TV

2020-2021/ Arıza Halide Gürkan/ Başrol Oyuncusu /Show TV

2021/ Menajerimi Ara/ Kendisi/ Konuk Oyuncu/ Star TV

2021- Ada Masalı/ Haziran/ Başrol Oyuncusu/ Star TV

SİNEMA

2015/ Sevimli Tehlikeli /Zeliş/Başrol Oyuncusu /Sinema Filmi

SUNUCULUK

2017/ Altın Kelebek Ödülleri/ Sunucu/ Ödül Töreni / Kanal D

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ayça Ayşin Turan Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title