Haberler

Acun Ilıcalı, Exxen'de yayınlanacak Fightclup yarışmasından ilk fragmanı paylaştı

Güncelleme:

Yeni platformu Exxen için hazırlıklara devam eden Acun Ilıcalı, Fightclup yarışmasından ilk fragmanı takipçileriyle paylaştı. Yarışmada 11 dövüşçünün yanı sıra Çağan Atakan Arslan ve Bilgehan Demir yer alacak.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, ocak ayında yeni platformu Exxen'i açıyor. Platformunda çeşitli programlara ve dizilere yer verecek olan Ilıcalı, Exxen'de yayınlanacak ilk yarışmadan fragman yayınladı.

11 DÖVÜŞÇÜ AYNI EVDE

Ilıcalı, proje tasarımı ve yapımcılığını Bilgehan Demir'in üstlendiği ve 11 dövüşçünün aynı evde kalacağı Fightclup Exxen'den ilk fragmanı Instagram hesabından paylaştı. Yarışmada eski Survivor şampiyonu Çağan Atakan Arslan da yer alacak.

Acun Ilıcalı, Exxen'de yayınlanacak Fightclup yarışmasından ilk fragmanı paylaştı

Acun Ilıcalı, Exxen'de yayınlanacak Fightclup yarışmasından ilk fragmanı paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

mehmet:

vatana millete daha faydalı programlar yapsan olmazmı. zaten ülkemiz şiddete iyice mehilli bir ülke oldu kadın cinayetleri arttı neden illa para kazanma hırsı bukadar gözünü bürüdü. biraz daha toplumu bilinçlendirecek programlar yapsan olmazmı acun bey.

17
4
yanıtYanıtla
Kimko:

Bu adam ini dini para!

yanıt7
yanıt2
HERİF BİLİYO DOSTA DOĞRU PROGRAMIMI YAPSAYDI:

Bu adam işini biliyo millet ne izler çok iyi biliyo tv de dosta doğru diye program koysalar bi yandada çukuru açıcan herkez çukur denen diziyi izler lakin kimse bişeyler öğrenicekleri ufku genişleticek şeyler izlemezler hep böle şeyler izlerler acun biliyor hemen programı yapmış reytingleri kırıcak herkez bayılır böle vurdulu kırdılı programlara eee millete bide şaka programı yapacan arkadaşım hoşgeldin gibi bişey millet izliyip gülücek içi boş programları halk seviyor acun yapıyor

12
0
yanıtYanıtla
ne:

Sadece reklam izleyerek para kazandırmak yetmezdi. Adam uzay mekiği de alsın diye, şimdi abone oluyoruz haydi hep beraber :)

7
0
yanıtYanıtla
cengo:

ya kardeşim sen hasan can kaya yı neden alıyorsun bir tane eğlencemiz vardı onunda içine ettin gereksiz herif paraya doymadın bütün mirasını damatların diyecek nedir bu hırs anlamadım

4
3
yanıtYanıtla
BUGÜN ACUN YOK DİYE ÜZÜLÜYORDUM:

ŞÜKÜR ACUNSUZ GÜNÜMÜZ GEÇMİYOR. .

3
3
yanıtYanıtla
Yabanci:

Hadis Dini para olanın imanı olmaz... Para hırsı bulunan kimselerde din iman ya yoktur yada zayıftır. para hırsı insanı dindar yapmaz aksine dindarlığı yok eder.

1
4
yanıtYanıtla
Ben bilmem:

İnsan başkasının imanını ölçemez o ölçü Allah ın katındadır. Peygamberimiz ne demiş kalbini mi açıp baktın. Gönül Allah ın evidir kardeşim ona göre bir laf söylerken birine bir kez değil bin kez düşünmek gerekir.

yanıt0
yanıt1
UsturaBaybars:

Şetma Ablaya para lazim

3
2
yanıtYanıtla
Kasımpaşa:

faydalı programlar yapsa kimse izlemez. Millet ne istiyorsa onu yapıyor.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title