Haberler

Acılı Anne 20 Yıldır Göremediği Kızına Kavuştu

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan 33 yaşındaki Sevinç Gündoğan, 20 yıldır görmediği kızına KAYBOLAN ÇİÇEKLER programında kavuştu.

Babası tarafından zorla evlendirilen Sevinç Gündoğan, kızı Rüya'yı dünyaya getirdiğinde henüz 13 yaşındaydı. Minik kızı, daha 8 aylıkken çeşitli nedenlerle evinden ve ailesinden kopartılan Sevinç Gündoğan, yıllar sonra kızının hasretine son vermek istedi.

RÜYA'YI KAYBOLAN ÇİÇEKLER BULDU

FOX TV'de yayınlanan KAYBOLAN ÇİÇEKLER programına başvuran Sevinç Gündoğan'ın kısa süre sonra 20 yıllık evlat hasreti son buldu. 20 yıldır hiçbir şekilde haber alınamayan Rüya'yı, Kaybolan Çiçekler ekibi İstanbul Maltepe'de buldu. Daha 8 aylıkken anne hasreti başlayan Rüya, Kaybolan Çiçekler programında annesiyle kucaklaştı. Üniversite öğrencisi olan Rüya, annesinden bir daha hiç ayrılmayacağını söyleyerek Kaybolan Çiçekler ekibine teşekkür etti.

FİLM GİBİ OPERASYONLA KURTARILDI

Çanakkele'de ki baba evinden kaçan 17 yaşındaki Ceyda A., film gibi bir operasyonla ailesine teslim edildi. 6 ay önce evlenen ancak eşinden ayrı yaşayarak baba evine dönen Ceyda, 10 Mayıs 2017 tarihinde evden kaçtı. FOX Tv'de yayınlanan KAYBOLAN ÇİÇEKLER programına başvuran anne Necla Çalıdağlı, gözyaşları içerisinde kızını aradı.

17 YAŞINDAKİ KIZ MERZİFON'DA BULUNDU

Kaybolan Çiçekler programına katılan anne Necla Çalıdağlı, 25 gündür kaybolan kızı için çalmadık kapı bırakmadı. Ancak çok sevdiği evladını hiçbir yerde bulamadı. Ailesiyle tartışan Ceyda'nın başına bir şeyler gelebileceğinden korkan acılı anne, günlerce kızından gelecek iyi bir haberi bekledi. Kaybolan Çiçekler ekibi kısa süre içerisinde Ceyda'ya ulaştı. Ankara'da olduğunu söyleyen Ceyda buluşma anına kısa süre kala söz verdiği yere gelmedi. Ceyda'nın, Amasya'nın Merzifon ilçesinde olduğunu tespit eden Kaybolan Çiçekler ekibi, 17 yaşındaki kızı film gibi bir operasyonla ailesine teslim etti.

ANNE KIZ GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE KUCAKLAŞTI

Anne Necla Çalıdağlı, program ekibiyle birlikte Merzifon'a götürüldü. Ceyda ile buluşma noktası olarak belirlenen Merzifon otogarına polis ekipleri de saatler öncesinden gitti. İnsan tacirleri tarafından alıkonulan Ceyda, Merzifon otogarı içerisinde canlı yayında annesine kavuştu. Anne-kız polis gözetiminde önce İstanbul'a sonra da Çanakkale'deki evlerine döndü.

8 AYLIKKEN ANNESİ TARAFINDAN TERK EDİLDİ

7 Yaşındaki Çilem D., henüz 8 aylıkken annesi tarafından terk edildi. İstanbul'da babasıyla birlikte yaşayan Çilem, anne hasreti çekiyordu. Amcası ve yengesinin üzerine kaydedilen Çilem, 7 yaşına kadar babası ve babaannesi tarafından büyütüldü. Anne hasretini dindirmek isteyen Çilem, babasıyla konuşarak gerçek annesini aramaya çıktı.

KAYBOLAN ÇİÇEKLERE BAŞVURDULAR

Babası aracılığıyla FOX Tv'de yayınlanan KAYBOLAN ÇİÇEKLER programına başvuran Çilem, yıllar sonra annesiyle kucaklaşmak istiyordu. Kaybolan Çiçekler ekibi yıllar önce öz evladını hem de 8 aylıkken bırakmak zorunda kalan anne Hilal G.'ye ulaştı. Hilal G, Ankara'da kendisine yeni bir hayat kurmuş ve eşinden bir de çocuk dünyaya getirmişti. Çilem'in çilesi canlı yayında Kaybolan Çiçekler programında son buldu. Canlı yayına telefonla bağlanan anne, kızını çok özlediğini, aramak istediğini ancak imkansızlıklar nedeniyle ulaşamadığını söyledi. 7 yaşındaki Çilem, hiç görmediği ve tanımadığı annesiyle canlı yayında ilke kez konuştu.

ASKERDEYKEN EŞİ EVİ TERK ETTİ

Vatani görevini yaparken eşinin evi terk etmesi sonucunda oğluna hasret kalan İsmail Coşkun 12 yıl sonra
evladına kavuştu.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan İsmail Coşkun, 2002 yılında Serpil Ç. İle evlendi. İsmail Coşkun, 2004 yılında askerlik görevi için Mardin'den ayrıldı. Eşi Serpil Ç.'yi de anne ve babasına emanet etti. İsmail Coşkun vatani görevini yaparken Serpil Ç. yeni dünyaya getirdiği oğlu Emrah C.'yi de yanına alarak baba evine döndü. Baba İsmail Coşkun bu haber üzerine askerden firar ederek Mardin'e geldi. Ancak eşi ve oğlunu hiçbir yerde bulamadı.

HİÇ GÖRMEDİĞİ OĞLUNA 12 YIL SONRA KAVUŞTU

12 yıldır oğlu Emrah'a hasret kalan baba İsmail Coşkun, bu hasretin son bulması için FOX Tv'de yayınlanan KAYBOLAN ÇİÇEKLER programına başvurdu. 94 programda 58 kişiyi bulan Kaybolan Çiçekler ekibi, 12 yıllık evlat hasreti çeken baba İsmail Coşkun'u canlı yayında oğlu Emrah C'ye kavuşturdu. Baba oğul gözyaşları içerisinde birbirine sarıldı.

BİR KIZI OLDUĞUNU YANLI YAYINDA ÖĞRENDİ

95 programda 59 kaybı bulan Kaybolan Çiçekler programında bir de ilk yaşandı. Baba İsmail Coşkun, Serpil Ç.'den bir kızı daha olduğunu öğrendi. Duruma şaşıran baba İsmail Coşkun, oğlu Emrah'ı ararken bir de kızı olduğu gerçeğiyle tanıştı. İsmail Coşkun'dan ayrıldıktan sonra İstanbul'da kendine yeni bir hayat kuran anne Serpil Ç. yaşananları unutmak istediğini ancak iki çocuğunun babası İsmail Coşkun'un belirli günlerde oğlu ve kızıyla buluşabileceğini söyledi.



Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Coşkun Merzifon Gündoğan İstanbul Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title