Haberler

Aç kurtların köpeklere kurduğu akıl almaz tuzak kamerada!

Güncelleme:

Yerleşim yerine yakın bir yere gelen kurt sürüsü, gözlerine kestirdikleri köpeklerden birini kurdukları tuzakla paramparça etti.

Hangi ilimizde çekildiği bilinmeyen görüntülerde aç kalan kurtların köpeklere kurduğu tuzak, kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde kurtlardan biri, köpeklerin yanına yaklaşıp aniden kaçmaya başlıyor. Kurdun peşine giden köpekler, önlerindeki yamacı aştıktan sonra karşılarına çıkan kurt sürüsünün saldırısıyla neye uğradığını şaşırıyor.

Görüntülerde aniden hücuma geçtiği görülen kurt sürüsü, dakikalar içinde köpeklerden birini paramparça ediyor.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

Bumin Kağan:

KURT KAPANI Türkler bu savaş hillesini kurtlardan öğrenerek tarih boyu binlerce zafere imza atmıştır. Diyer adı Turan Taktiği Hilal Kapanı

89
25
yanıtYanıtla
corci:

Diyer değil DİĞER.

yanıt42
yanıt32
Bilir İşi:

binlerce değil yüzlerce

yanıt3
yanıt3
Dahada bilen:

Kurt kapanı değil Turan taktiği veye Hilal taktiği

yanıt3
yanıt2
baybarshan03:

kurtlar hilal taktiğini uygulamış

68
19
yanıtYanıtla
Ali:

Turan taktiği , nede olsa Asaletin ve Türk''ün simgesidir Kurt

53
33
yanıtYanıtla
Ömer:

Turan taktiği değil Kaleş tuzak korkak taktiği

5
24
yanıtYanıtla
falco52:

beğenmeyenlerin görüşü belli. . . . zillet

12
16
yanıtYanıtla
HASAN:

ZATEN BİKAÇ TANE KURT KALDI ONLARDA AÇ KALMIŞ

16
5
yanıtYanıtla
oksuz:

kurdun yedigi kuzu helaldir, hakkidir,

11
8
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title