Haberler

ABD polisinin şüpheli şahsı kurşuna dizdiği anların görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

ABD'de Phoenix Polis Departmanı, Arizona eyaletinde 28 Aralık'ta 5 polis memuru tarafından silah taşıdığı zannedilerek, vurularak öldürülen Jordan Crawford'un vurulma anına ait görüntüleri yayınladı. Görüntülerde polislerin şüpheliye defalarca ateş ettiği görülüyor.

ABD'nin Arizona eyaletine bağlı Phoenix Şehri Polis Departmanı tarafından, Arizona eyaletinde 28 Aralık'ta 5 polis memuru tarafından öldürülen Jordan Crawford'un vurulma anına ait görüntüler yayınlandı. Polis memurlarının silah taşıdığı zannedilen Jordan Crawford'u defalarca vurarak öldürdüğü anlar görüntülere yansıdı.

ELİNİ BELİNE YAKIN TUTTUĞU GÖRÜLDÜ

Geçtiğimiz yıl 28 Aralık'ta bir kadının, eski erkek arkadaşının evinin önünde kendisini tehdit etmesi üzerine polise ihbarda bulunmuş, olay yerine gelen PPD memurları sağ elini beline yakın bir yerde tutarak silahlı olduğunu söyleyen 30 yaşındaki Crawford ile karşılaşmıştı.

ŞÜPHELİ, 5'TEN GERİ DOĞRU SAYMAYA BAŞLADI

Polis kameralarına yansıyan görüntülerde, "Arkanda ne var dostum?" diyen polis memuruna Crawford, "Bu bir silah. Görmek ister misin?" diye cevap verdi. Crawford, daha sonra polisin dur ve ellerini kaldır emirlerini görmezden geldi. Bu sırada bir memurun, "Jordan, seni öldürmek istemiyoruz. Hemen dur kardeşim. Dur" diye bağırması duyuldu.

Crawford ise memurlara, "Tamam, bu gece biriniz ölecek? Kimin öleceğine sen karar ver" diye cevap vererek, 5'ten geriye saymaya başladı. Crawford, geri sayımı bitmesinin ardından elinde olduğunu söylediği silahı çıkarmış gibi yaptı. O anlarda 5 polis memuru aynı anda Crawford'a ateş etti.

ABD polisinin şüpheli şahsı kurşuna dizdiği anların görüntüleri ortaya çıktı

"MEMURLAR TEHDİDE TEPKİ GÖSTERDİ"

Olayın ardından polis müfettişlerine tarafından yürütülen soruşturmada, olay yerinde herhangi bir silah bulunamadığı ifade edilmişti. PPD tarafından geçtiğimiz ay yapılan açıklamada, "Memurlar tehdide tepki gösterdi. Memurlar, zanlıyı görev silahlarını kullanarak öldürdü" denildi. Crawford'ın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Soruşturmanın devam ettiği olayda, polis memurlarının ise hiçbirinin yaralanmadığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (13)

Fatih:

Şüpheli kişi eğer akli dengesi bozuk ya da o an şuuru tam yerinde değilse bu durum polisin suç işlediği anlamına da gelebilir. . Gösterdikleri Videoyu izlerken olayın bu yönünün de olabileceğini düşünen var mı?

0
5
yanıtYanıtla
aynen:

polislerde zaten zihin okuma yetenekli var kimin ne derdi varsa psikolojisi bozuksa hemen bılıyor. gözükmesede belınde sılah varmı görebiliyor. !

yanıt0
yanıt0
BATRAN:

ne demek polis suç işlemiş akli dengesi yerinde olmayan kişinin elinde silah varsa ve polise ateş ederse ne olacak siz polisin yerinde olsaydınız ne yapardınız burada polis gerekeni söyleniş adam geriye doğru sayıp elini çıkarmış, polis şahsın bacaklarına doğru ateş etmiş.

yanıt0
yanıt0
RZ:

adam ölümü hak etmiş kimse kusura bakmasın polis çiçek mi atacaktı ?

4
1
yanıtYanıtla
BATRAN:

Kurşunlar hep bacağa doğru ateşlenmiş adam düşünce belkide kafasına isabet etmiştir . olması gerekende buydu adam silah çekiyor polis napacak elinde silah olmasa bile polis doğru hamleyi yapmış.

4
0
yanıtYanıtla
adil:

Bizim polis tokat atsa görevden atılır hakkında dava açılır hapse atılır hayatı kayar.

3
1
yanıtYanıtla
crn:

adam silah çıkartıyor arkasından birde sayıyor vurarlar.

2
1
yanıtYanıtla
cuma:

ner de silah elini el parmaklarini tabanca gibi yapiyor adamin akil sagligi yerin de deyil anlasilmiyormu kacteme polis bilmiyormu birine ates etse opirleri indirir akli olan bilir sanki tek polismi var enaz benim gordukum 5 tane polis vardi 5 tanesini birdenmi vuracak rahatsiz insan ancak boyle bir seye kalkisir abd polisi kadar korkak polis yok dunyada hemen silahlarina sarilib olururler afetmezler bizim turk polisleri olacak tabanca cikarsa yapma etme diye acirlar teselli ederler

0
1
yanıtYanıtla
SEKOCAN:

NEREDE İNSAN HAKLARI HANİ ADAMLAR ELİ KELEPÇELİ ADAMI BİLE VURUYOLAR BÖYLE BİR ZALİMLİK OLMAZ BİZİM POLİSİMİZE BU MİLLET KURBAN OLSUN ADAMLARA SİLAH ÇEKİYOLAR BALTA VURUYOLAR SOPA VURUYOLAR TAŞ ATIYOLAR YİNEDE BİRŞEY YAPMIYOR NEDEN KANUN AÇIKLIĞINDAN

1
0
yanıtYanıtla
!_:

Adamlar en iyi şekilde prosedürü uygulamış. gayette tolerans göstermişler. Adamın derdi kendini öldürtmekmiş. Polisin yaptığını yanlış gören arkadaşlar varda, Siz napardınız polisin yerinde olsanız? sizden kaçan eli belinde içinizden birini öldüreceğini söyleyip geri saymaya başlayıp silah çıkarır gibi yapan bi adam var karşınızda ?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title