Haberler

ABD'li Oyuncu Sarah Silverman, Komedyen Louis C.K'nın Karşısında Kendisini Tatmin Ettiğini İtiraf Etti

Güncelleme:

SiriusXM'de radyo programına katılan Sarah Silverman "Bunu söylediğime pişman olacak mıyım bilmiyorum. Louis'i uzun süredir tanıyorum, bunu mazaret için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın. Biz çocukken, Louis bana karşımda kendini tatmin etmek istediğini sormuştu ve ben de 'evet bunu görmek istiyorum' demiştim. Bu diğer kadınlara yaptıklarıyla aynı şey değildi" diye belirtti.

"YAPACAĞI ŞEYİ GÖRMEK İSTİYORDUM"

Fox News'in haberine göre; Sarah Silverman radyo programındaki konuşmasında, "biz sadece arkadaştık, yapacağı şeyi görmek istiyordum ve bu inanılmazdı. Bazen de 'hayır bu iğrenç" derdim ve pizza yerdik" ifadelerinde bulundu. ABD'li oyuncu Sarah Silverman, hakkında taciz iddiaları bulunan ABD'li komedyen ve oyuncu Louis C.K'yı savundu ve Louis'in onun karşısında mastürbasyon yapmasına izin verdiğini itiraf etti.

ABD'li Oyuncu Sarah Silverman, Komedyen Louis C.K'nın Karşısında Kendisini Tatmin Ettiğini İtiraf Etti

"BUNUN DOĞRU OLDUĞUNU SÖYLEMİYORUM"

Konuşmasına, "bunun doğru olduğunu söylemiyorum" diye devam eden Silverman, "bazı şeyler değişti, o komedi dünyasında etkileyici biri haline geldiğinde bazı şeyler değişti. Louis aynı kişi gibi hissediyordu, ama bazı şeyler değişmişti bu kabul edilir bir şey değil" dedi.

ABD'li Oyuncu Sarah Silverman, Komedyen Louis C.K'nın Karşısında Kendisini Tatmin Ettiğini İtiraf Etti

"SADECE ONUN SAHNEDE KONUŞMASINI İSTİYORUM"

ABD'li oyuncu, "Herkesin Louis'i tekrar kucaklaması gerektiğini söylemiyorum fakat Louis pişman. Sadece onun sahnede konuşmasını istiyorum. Louis'i seviyorum fakat o kötü şeyler yaptı bazen kendime soruyorum 'kötü şeyler yapan insanları sevebilir misin'" diye belirtti.

ABD'li Oyuncu Sarah Silverman, Komedyen Louis C.K'nın Karşısında Kendisini Tatmin Ettiğini İtiraf Etti

5 KADIN'IN KARŞISINDA AYNI ŞEYİ YAPTIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Louis C.K. geçen yıl, beş kadın tarafından cinsel istismarla suçlanmıştı. New York Times'a konuşan Dana Min Goodman, Julia Wolov, Rebecca Corry ve Abby Schachner isimli dört kadın ve ismini vermek istemeyen bir kadın Louis C.K'nin otel odasında karşılarında kendisini tatmin ettiğini söylemişti.

SUÇLAMALARI REDDETMİŞTİ

Louis C.K, suçlamaları ilk reddetmiş daha sonra "bu hikayeler doğru. O dönem kendime, yaptığımın yanlış olmadığını çünkü hiçbir kadına sormadan cinsel organımı göstermediğimi söylüyordum, ki bu da doğru. Ancak hayatta sonradan öğrendim ki bir insanın üzerinde tahakküme sahipseniz onlardan cinsel organınıza bakmanızı istemek bir soru değildir. Kötü bir durumdur. Benim bu kadınlar üzerindeki tahakkümüm onların beni takdir etmesinden geliyordu. Ve ben bu gücü sorumsuzca kullandım" ifadelerinde bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Fox News Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

necip:

amaç ne

14
0
yanıtYanıtla
çankırı:

amaç tekrar gündem reziller ordusu.

yanıt2
yanıt1
Memo:

Adam manyak, tipinden belli. Böyle piskopatları içeri atacaksın. İçerde duşa bile giremez korkudan.

7
1
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Igrenc bir haber

4
1
yanıtYanıtla
SEYFÎ SERTVURAN:

Resmen çekip yapmış. Yanı alıp eline aşınmış kadının karşısında. Yuhh yani.

1
2
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

YOK TACİZ, YOK HAYVANA İŞKENCE. . HERKES OLDU SAPIK, SALDIRACAK ÇOCUK, HAYVAN ARIYOR. BU NE YA? ÜZERİNDEN BİR GÜN DAHİ GEÇMİŞ BİR OLAYI İSPATI DA YOKSA KİMSE CİDDİYE ALMASIN! BÖYLE GİDERSE SAPIKLARIN YERİNE GİDEREK TOPLUM SAPIK, PSİKOPAT, PARANOYAK OLMAYA BAŞLADI. BİR KIZ VEYA KADIN, ŞU ANDA SOKAKTA İSTEDİĞİ ADAMI YAŞI NE OLURSA OLSUN DÖVDÜREBİLİR. ''İMDAT TACİZ VAR''DEMESİ YETERLİ. OKULDA ÖĞRENCİ SEVMEDİĞİ ÖĞRETMENİ İŞİNDEN EDEBİLİR. YOK BÖYLE BİR DÜNYA. .

0
1
yanıtYanıtla
ms:

video :)

0
0
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Kendini tatmin etti derken "olur böyle şeyler düzelir"falanmı dedi yani

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title