Haberler

ABD'de kaybolan kadın askerin tecavüze uğrayarak öldürüldüğü ortaya çıktı

Güncelleme:

ABD'nin Teksas eyaletindeki Fort Hood askeri üssünde geçtiğimiz aylarda kaybolan Uzman Çavuş Vanessa Guillen'in tecavüze uğrayarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

ABD'de Teksas eyaletindeki Fort Hood askeri üssünde geçtiğimiz aylarda kaybolan Uzman Çavuş Vanessa Guillen'in cansız bedeni bulundu. Fort Hood askeri üssünde bulunan kalıntıların Nisan ayındaki askeri üste kaybolan Uzman Çavuş Vanessa Guillen'e ait olduğu doğrulandı. Talihsiz genç kadının tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

New York Times'da yer alan habere göre, 20 yaşındaki Uzman Çavuş Vanessa Guillen en son 22 Nisan'da Teksas'taki Fort Hood'da görüldü. Cuma günü Vanessa'nın büyük kardeşi Marya Guillen ordudan, Haziran sonunda bulunan kemik, saç ve diğer kalıntıların kız kardeşine ait olduğunu doğrulayan bir telefon aldı.

ORDUNUN TELEFONU 2 AYDAN SONRA GELDİ

Ordunun telefonu, Vanessa ortadan kaybolduktan sonra 2 aydan fazla bir süre sonra ve Vanessa'nın ailesinin kaybolmayla ilgili soruşturma için çabalaması sonucunda geldi. Ayrıca, Vanessa'nın başka bir asker tarafından cinsel istismarların uğradığına dair suçlamalarının ünlülerin, sanatçıların, milletvekillerinin ve başkan adayının dikkatini çektiği ifade edildi. Ailenin ayrıca, ordunun cinsel taciz ve saldırı bildirilerini nasıl ele alacağı konusunda da değişikliğe gitmesi çağrısında bulunduğu belirtildi.

YETKİLİLER DOĞRULADI

Fort Hood yetkilileri, dün üste bulunan kalıntıların Vanessa'ya ait olduğunu resmen doğruladı. Yetkililer, cinsel taciz suçlamalarıyla ilgili bir soruşturma tamamlayacaklarını ve herhangi bir yetersizliği gidermek için cinsel taciz önleme programlarının gözden geçirilmesini değerlendireceklerini söyledi.

Öte yandan Perşembe günü yapılan federal bir şikayette ise polisin kendisine yaklaştığı sırada ölümcül bir şekilde kendini vuran başka bir askerin Vanessa'yı öldürdüğü ve daha sonra da cansız bedeni büyük bir kutuda sakladığı iddia edildi. Ayrıca, askerin kız arkadaşı da Vanessa'nın kalıntılarının parçalanması ve yakılmasında askere yardım etmekle suçlanıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Cep Telefonu Teksas Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

adil:

Kendi askerine bile bunu yapanlar işgal ettikleri müslüman ülkelerde neler yapıyorlar tahmin edin, hepsi gebersin Allah yanlarına bırakmaz merak etmeyin.

73
4
yanıtYanıtla
Adil hangi ülkede yaşıyon sen ?:

'' Kendi askerine bile bunu yapanlar'' yazmışsın da bizim ordumuzda komutan dayağını, üst tertiplerin alt tertiplere yaptıklarını hiç duymadın mı yaşamadın mı sen ? Hepsi bir yan bu ülkede kaç tane askeri darbe kaç tane muhtıra yaşandı bilmiyor musun ? BU askeri darbeler sonrasında kaç kişi idam edildi haberin yok mu ? Bir sağdan bir soldan astık diyen komutan herhangi bir cezaya çarptırıldı mı ? Amerikan ordusuna, başka ordulara laf etmeden önce kendi ülkenin içler acısı haline bir bak.

yanıt13
yanıt10
mayo arama kaçtı:

Üst tertiplerle ne yaşadın anlatsana sana da benim gibi mi yaptılar?

yanıt1
yanıt10
Bjk:

Katiliyorum. Irakta benzeri sekilde abd askerlerinin kadinlara tecavuz ettikleri haberleri cok cikti...topragina sahip cikamayan bir millet her turlu acimasizliga ugrayabilir.

yanıt8
yanıt0
Abdülaziz hüseyin:

Hümanist ABD . İnsancıl cici amerikalılar .

22
9
yanıtYanıtla
TC:

ortadoğu halklarınıda görüyoruz el aziz abdül rezzak huseyn

yanıt7
yanıt4
Dümbüllü:

Orta-doğu halkları bunu hak ediyor Suriyede esir edilen Osmanlı askerlerini palalar ile doğrayıp sokakları kan derelerine dönüştüren araplar.. amerika sizin Hülagü Hanınız..

0
1
yanıtYanıtla
adanalı:

Askermiş duydunuzmu gardaşlar, elinde ne kadar müslüman kanı olduğuda ayrı konu. . .

0
1
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

LANET OLSUN BÜTÜN KAFİRLERE VE O RUHA SAHIP OLANLARA

0
1
yanıtYanıtla
Ose:

Kafirlere lanet okunmaz, zalimlere okunur. . . .

yanıt0
yanıt1
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title