Haberler

Ömer Halisdemir'in kardeşi, Aamir Khan'a deri börk şapkası hediye etti

Güncelleme:

Dünyaca ünlü oyuncu Aamir Khan, Hindistan'da koronavirüs yayılımı nedeniyle yarım kalan filminin çekimleri için Niğde'nin Çamardı ilçesinde bulunan Demirkazık dağı ve çevresinde incelemelerde bulunmak üzere Türkiye'ye geldi.

Hintli Film Yapımcısı ve Aktör Aamir Khan'la bir araya gelen 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir, 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde kullanılan deri oyuncu şapkası hediye etti. Soner Halisdemir ile bir süre görüşen Aamir Khan, hediye edilen şapkayı başına giyerek birlikte fotoğraf da çektirdi.

"BU FİLM, NİĞDE'YE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK"

Soner Halisdemir, dünyaca ünlü Hintli Film Yapımcısı ve Aktör Aamir Khan'ı Niğde'de görmekten mutlu olduğunu belirterek, "Dünyaca ünlü bir film yapımcısı ve oyuncusu yarım kalan filmini Niğde'de çekecek. Bu Niğde için çok önemli bir gelişme. Niğde'nin dünyaya tanıtılmasına çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Aamir Khan'ın bizde bıraktığı etki çok sıcak kanlı bir insan olduğudur. Aamir Khan'ın yarım kalan filmi Niğde'mizde çekilen ilk ulusal film olacak. Bu filmin bundan sonraki yeni filmler için bir başlangıç olmasını diliyorum. Niğde'miz için hayırlı olacaktır" diye konuştu.

Aamir Khan'a deri börk şapkası hediye edildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Diriliş Ertuğrul Ömer Halisdemir Aamir Khan Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (12)

fenomen:

ırkçılık kafatasçılık ne kötü şey

18
36
yanıtYanıtla
ehan:

hadi lan sende! adama börk hediye etmiş. senin gibi lavuklar yok olacaksınız fitneciler

yanıt7
yanıt8
epi:

kuş beyinli fenomen. . .

yanıt0
yanıt2
realist:

1 milyar mülteci hindistanlı pakistanlı gelir artık

13
14
yanıtYanıtla
coni:

amir khan dirilis tam comar isleri , bunlar turk degil arap

10
14
yanıtYanıtla
Ahmet:

Aamir Khan'' ı iyi araştırın Türk kanı taşıyor olabilir.

13
7
yanıtYanıtla
Boya kaporta yenileme servisi:

He romanmış. Rafet el roman

yanıt12
yanıt2
Yahya:

Adam saygı göstermiş onu bile eleştiriyorsunuz.

5
0
yanıtYanıtla
murtaza:

NEVA beğenemedin mi Demirkazık dağını gidip gördün mü ülkemizin her bir tarafı cennet keşfedilmesi gereken biryer oradan git bolkar gölüne kamp kur mükemmel bir yer aladağları yakınından dahi olsa bi gez havasını solukla içine çek. gezmek için yurt dışına gidenleri anlamıyorum zaten ülkemizde okadar güzel yerleri varken. . . .

2
0
yanıtYanıtla
Neva:

Yaa şuan çamardına yakınım Demirkazık dağı hemen burada acaba çekimler ne zaman yapılıyor keşke görebilsem

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title