Haberler

Evladı Şiar'ın diri diri yakılmasına göz yuman anne ve 3 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Sakarya'da, 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın yanarak öldüğü olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne ve 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya'da 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın darp edilerek yakılan evde ölümüne neden oldukları iddiasıyla anne gözaltına alınan G.A. ile Hami K.'nin olaydan bilgisi olan anne ve erkek kardeşi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"OĞLUMU YANGINDAN ÖNCE ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ"

Müge Anlı'nın programında, geçtiğimiz Nisan ayında annesi ve annesinin sevgilisiyle yaşadığı evde yanarak şüpheli bir şekilde ölen 9 yaşındaki Şiar Kılıç dosyası gündeme taşınmıştı. Küçük çocuğun annesi G.A., canlı yayında Müge Anlı'nın ısrarlı sorularına dayanamayarak kan donduran bir itirafta bulundu. Anne G.A., "Sevgilim Hami K., oğlumu yangından önce öldüresiye dövdü, yerden kalkamadı. Öldü sandım. Hami K., 3 çocuğumu da demir çubuklarla taciz ediyordu" dedi.

9 yaşındaki Şiar'ın öldürülmesi olayında gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR

İtirafı ihbar kabul eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince canlı yayında gözaltına alınan anne G.A. ve sevgilisi Hami K., Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Olayla ilgili yapılan incelemede Şiar'ın öldürülmesi olayından bilgisi oldukları belirlenen Hami K.'nin annesi Emine K. ve kardeşi Yasin K. de gözaltına alındı.

4 ŞÜPHELİ LİNCE UĞRADI

Polisteki sorguları tamamlanan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Polisin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye götürdüğü şüphelilere, vatandaşlar tepki gösterdi.

TUTUKLANDILAR

Adliyede hakim karşısına çıkan 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9 yaşındaki Şiar'ın öldürülmesi olayında gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor? Survivor bugün yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor maçtan sonra yayınlanacak mı? Denizbank Torun Tower'ı satın aldı mı? Lille Aston Villa maçı CANLI izle! 18 Nisan Lille A.Villa Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (26)

özkara:

İdam şart usta bunlar insan olamaz yaaaa. . . . .

27
0
yanıtYanıtla
www:

içerde geberin inşallah vicdansız asalaklar

24
0
yanıtYanıtla
Sunay Köseoğlu:

Ne olur bunlara en ağır cezayı verin

20
0
yanıtYanıtla
fATİH:

Ulan Utanmaz Kadın !!! HÂLÂ sevgilim diyor yaaa, Allah seninde sevgilim dediğin Katil köpeğinde inşallah tez zamanda defterini dürer, Utanmaz arlanmaz Katil köpekler sizi !!!!

18
0
yanıtYanıtla
BİLİRKİŞİ:

İdamdan aşağısı kurtarmaz. İdam. . .

11
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Böyle anne kahrolsun

8
0
yanıtYanıtla
Baran:

Bu tür suça bulaşmış olan şerefsizleri bir koğuşta toplayın, salın içeriye Covid 19 u, yeter.

7
0
yanıtYanıtla
EFE:

COVİDİN DE Bİ HAYSİYETİ VAR

yanıt0
yanıt0
ALİ ALBAYRAK:

Kalan ömrünüzde Allahın Laneti ve gazabı üzerinizde olsun.

7
0
yanıtYanıtla
SEYYAH:

SİZE İNSAN DİYENİN YÜZÜNE TÜKÜREYİM. .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title