Haberler

    83 yaşındaki Berlusconi, 34 yaşındaki nişanlısını daha genç bir kadın için terk etti

    Güncelleme:

    Adı birçok skandala karışan eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, 34 yaşındaki nişanlısından ayrılıp, partisi Forza İtalya'dan milletvekili olan 29 yaşındaki eski model Marta Facina ile aşk yaşamaya başladı.

    İtalya eski başkanı 83 yaşındaki Berlusconi, nişanlısı olarak tanımladığı Francesca Pascale ile 12 yıllık ilişkisini sonlandırarak eski model Marta Fascina ile olan yeni birlikteliğini açıkladı. Berlusconi'nin lideri olduğu Forza Italia partisinin yaptığı yazılı açıklamada söz konusu ilişkinin bittiği ancak Berlusconi ile Pascale'nin "arkadaş kaldıklarını" ifade edildi.

    83 yaşındaki Berlusconi, 34 yaşındaki nişanlısını daha genç bir kadın için terk ettiBerlusconi'nin yeni sevgilisi Martha

    'UMARIM BENDEN SONRAKİ KADIN, BENİM GİBİ ONUNLA İLGİLENİR"

    İtalyan La Repubblica gazetesine konuşan Pascale, Berluconi ile evlenmek istediğini dolayısıyla eski İtalyan liderin kendisinden daha genç bir kadınla tanışmasını şaşkınlıkla karşıladığın ileri sürdü.

    Ancak Berlusconi'ye karşı intikam duygusu beslemeyen genç kadın, "Her şeye rağmen kalbimde ona karşı sevgi kalacak. Ona dünyadaki tüm mutlulukları diliyorum ve umarım benden sonraki kadın benim onunla ilgilendiğim gibi ilgilenir" diye konuştu.

    83 yaşındaki Berlusconi, 34 yaşındaki nişanlısını daha genç bir kadın için terk etti

    OTELDEN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

    Geçtiğimiz günlerde Berlusconi kendinden 54 yaş küçük yeni sevgilisi Marta Fascina ile İsviçre'de bir otelden çıkarken görüntülenmişti.

    Milan kulübünün eski sahibi Berlusconi, daha önce de İtalyan basınında "bunga bunga" olarak anılan fuhuş davasında, o dönem 17 yaşında olan "Ruby" takma adlı eskort ile para karşılığı seks yapmak ve görevini kötüye kullanmakla suçlanmıştı. Davanın ilk aşamasında 7 yıl hapis ve ömür boyu kamu görevinden men cezası alan Berlusconi daha sonra istinaf mahkemesi tarafından aklanmıştı.

    83 yaşındaki Berlusconi, 34 yaşındaki nişanlısını daha genç bir kadın için terk etti

    SİYASETTEN 5 YIL MEN CEZASI ALMIŞTI

    İtalya'nın en güçlü medya patronlarından olan Berlusconi, 2013 yılında da vergi kaçırdığı gerekçesiyle ceza almıştı. Sahibi olduğu Mediaset şirketinin, televizyon reklamı için belirlenen vergi ödemesini gerçekleştirmemesi üzerine suçlu bulunan Berlusconi, 4 yıl cezaya çarptırılmıştı.

    Berlusconi, 2013 yılında vergi kaçırma suçu nedeniyle siyasetten 5 yıl men edilmişti. Mayıs 2018'de siyasi yasağı kalkan Berlusconi Avrupa Parlamentosu milletvekili seçildi.

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Silvio Berlusconi Milletvekili İtalya Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title