Haberler

72 Yaşındaki Ajda Pekkan: Güveneceğim Erkeği Bulursam Her Şeyi Bırakıp Giderim

Güncelleme:

Ajda Pekkan verdiği röportajda, "Beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor. Güveneceğim erkek bulursam her şeyi bırakır giderim." dedi.

72 yaşındaki Ajda Pekkan'ı kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu geçtiğimiz günlerde terk etmişti. Ajda Pekkan Lifetime TV'de konuk olduğu programda "Beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor. Güveneceğim erkek bulursam her şeyi bırakır giderim" dedi

"EVLİLİĞİN NE OLDUĞUNU MERAK ETTİĞİM İÇİN EVLENDİM"

Ajda Pekkan, Lifetime TV'nin sahibi Esra Oflaz Güvenkaya'nın başlattığı, ekrana da gelecek olan 'seninmucizen' kampanyası için yapılan programın ilk bölüm konuğu oldu. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk evliliğini 1973'te, 28 yaşındayken kendisinden 9 yaş küçük Coşkun Sapmaz ile yapan Ajda Pekkan "Evlilik nedir merak ediyordum. Yanlışı hemen anladım, kısa kestim" dedi. Çift 6 günde boşanmıştı. Coşkun Sapmaz geçen Ocak'ta öldü.

72 Yaşındaki Ajda Pekkan: Beni Taşıyacak Erkek Yok

"MANTIK EVLİLİĞİYDİ"

İkinci evliliğini 1984'te iş adamı Ali Bars ile yapan, 6.5 yıl sonra da boşanan Ajda Pekkan "Ali ile mantık izdivacı yapayım dedim. İyi, akıllı, kültürlüydü. Para değildi önemli olan. Evliliğim süresince çalışmadım. Başarılı bir ev kadınıydım" dedi.

72 Yaşındaki Ajda Pekkan: Beni Taşıyacak Erkek Yok

AJDA: BENİ TAŞIYACAK ERKEK YOK

Kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu'ndan yeni ayrılan Süperstar sözlerine şöyle devam etti: "Beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor, yok. Güveneceğim erkek bulursam her şeyi bırakır giderim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Çavuşoğlu Ajda Pekkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (36)

iskender:

seni taşıyacak erkek yeryüzünde kalmadı ya hepsi evli torun torba sahibi yada hepsi mezarda

38
1
yanıtYanıtla
hakan guler:

geç değilmi artık bundan sonra gitsen gitsen karacaahmet mezarlığına giden

29
1
yanıtYanıtla
Xmn:

Mukemmel yorum bu saatten sonra onu tabut taşir herseyi de birakip karacaahmete gider

yanıt13
yanıt1
doğrusu:

O kriteri kim bulmuş da kaybetmiş. Gençler parana gelir, 70''lik adamlara razı olmalısın illa koca istiyorsan

15
0
yanıtYanıtla
NİSAN:

Yok tabiki o kişiler çoktan toprak oldular

12
0
yanıtYanıtla
buket:

ahiret yoklamasında yok yazılıyorsun hala beni taşıyacak kaldırabilecek bi adam diyorsun ulan bu nasıl bi yaşama sevincidir. o sevinç bende yok yeminle.

8
1
yanıtYanıtla
ayşe:

:)

yanıt0
yanıt0
......:

iyi alma senin yaşındakiler genellikle ya yaşamıyor ya da kendini taşıyamıyor . . ee tabi paran için senden küçükleri bulursan bişey diyemem. .

8
0
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Teyze bi gözün toprağa bakıyor ettiğin laflara bak hele:))

7
0
yanıtYanıtla
x-5:

Ajda'' cığım , canından başka neyin kalmış bırakacak Allah aşkına . Senide kimse taşımaz kusura bakma . pılını , pırtını topla yallah'' huzur ''kent''

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title