Haberler

    71. Berlin Film Festivali'nde 15 film 'Altın Ayı' için yarışacak

    Güncelleme:

    Festivalin yöneticileri Carlo Chatrian ve Mariette Rissbeek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle internet üzerinden yaptıkları açıklamada, bu yıl Berlinale'de yarışma bölümünde yer alacak filmleri duyurdu.

    Festivalin yöneticileri Carlo Chatrian ve Mariette Rissbeek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle internet üzerinden yaptıkları açıklamada, bu yıl Berlinale'de yarışma bölümünde yer alacak filmleri duyurdu.

    Kovid-19 salgını sebebiyle 1-5 Mart'ta çevrim içi olarak sektör temsilcilerine, 9-20 Haziran'da da seyircilere yönelik 2 bölüm şeklinde düzenlenecek 71. Berlinale'de 15 film, "Altın Ayı" ödülü için yarışacak.

    Festivalde, "Altın Ayı" ve "Gümüş Ayı" ödüllerini alacak filmleri belirleyecek jüri heyeti, daha önceki Berlinale'de "Altın Ayı" ödülünü kazanan filmlerin yönetmenlerinden oluşuyor.

    Jüri heyetinde, İran'dan Mohammad Rasoulof, İsrail'den Nadav Lapid, Romanya'dan Adina Pintilie, Macaristan'dan Ildiko Enyedi, İtalya'dan Gianfranco Rosi ve Bosna Hersek'ten Jasmila Zbanic yer alıyor.

    Festivalde bu yıl, 59 ülkeden 166 film izleyiciyle buluşacak.

    "Panorama" bölümünde, Ferit Karahan filmi gösterilecek

    Festivalin "Panorama" bölümünde, Ferit Karahan'ın yönetmenliğini yaptığı "Okul Tıraşı" filminin gösterimi yapılacak.

    Başrollerini Ekin Koç, Mahir İpek, Cansu Fırıncı, Melih Selçuk ile çocuk oyuncu Samet Yıldız'ın paylaştığı "Okul Tıraşı", 71. Berlinale'de dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

    "Altın Ayı" için yarışacak filmler ve yönetmenleri şöyle sıralandı:

    "Albatros" (Xavier Beauvois)

    "Bad Luck Banding or Loony Porn" (Radu Jude)

    "Fabian oder Der Gang vor die Hunde" (Dominik Graf)

    "Ghasideyeh gave sefid" (Behtash Sanaeeha/Maryan Moghaddam)

    "Guzen to sozo" (Ryusuke Hamaguchi)

    "Herr Bachmann und seine Klasse" (Maria Speth)

    "Ich bin dein Mensch" (Maria Schrader)

    "Introduction" (Hong Sangsoo)

    "Memory Box" (Joana Hadjithomas/Khalil Joreige)

    "Nebenan" (Daniel Brühl)

    "Petite Maman" (Celine Sciamma)

    "Ras vkhedavt, rodesac cas vukurebt" (Alexandre Koberidze)

    "Rengeteg-mindenhol latlak" (Bence Fliegauf)

    "Termeszetes feny" (Denes Nagy)

    "Una Pelicula de Policias" ( Alonso Ruizpalacios).

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Macaristan Gümüş Ayı Altın Ayı Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title