Haberler

7'den 70'e Buluşma

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nin kreşine devam eden çocuklar, Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıda, huzurevi sakinleriyle buluştu.

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin kreşine devam eden çocuklar, Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıda, huzurevi sakinleriyle buluştu. Minikler, yaşlıların elini öperek, onları mutlu etti.

Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi yönetimi, hastane bünyesinde faaliyet gösteren kreşte, Yaşlılar Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi. Hem yaşlıları bu özel günlerinde anmak hem de büyüklere saygı bilincini çocuklara aşılamak amacıyla organize edilen etkinlikte, kreşteki minikler ile Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılar bir araya geldi. Minikler, ellerinden öptükleri huzurevi sakinleriyle kahvaltı yaptı. Yaşlılar, minik öğrencilerle sohbet ederek, onlarla oyunlar oynayıp, keyifli vakit geçirdi.

Huzurevi sakinleri, böyle bir günde kendilerini hatırlayıp, bu etkinliği düzenledikleri için hastane yönetimine teşekkür etti.

"SEVGİ VE SAYGI, TOPLUMSAL YAŞAMIN TEMEL KURALI"

Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sinan Özler ise yaşlıların, sadece Yaşlılar Haftası'nda veya bayramlarda değil, her zaman hatırlanması gerektiğini belirterek, "Büyüklerimizi daha sık ziyaret edip, hayır dualarını almalıyız" dedi.

Toplumsal yaşamın temel kuralının sevgi ve saygı olduğunun altını çizen Özler, "Yaşlılarımıza bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Hastane ve huzurevi idarecileri, toplantının sonunda, bu tür organizasyonların sık sık tekrarlanması temennisinde bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Tok Özler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title