Haberler

63 Yaşındaki Orhan Mutlu ve Eşi, Yeni Malatyaspor'un Her Maçına Gidiyor

Güncelleme:

63 yaşındaki 'Maço' lakaplı Orhan Mutlu ve eşi Fatma Mutlu, TFF 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'un içerde ve dışardaki tüm maçlarına gidiyor.

Malatya'da yaşayan Orhan Mutlu (63) ve eşi Fatma Mutlu (56) Evkur Yeni Malatyaspor'un iç saha ve deplasmanda oynadığı maçların hiçbirini kaçırmıyor.

EŞİNİ DE ALIŞTIRDI

'Maço Orhan' lakaplı Orhan Mutlu, ilerlemiş yaşına rağmen tam bir Yeni Malatyaspor aşığı. Sarı-kırmızılı takımın müsabakalarını kaçırmayan Orhan Mutlu, zaman içinde eşini de maçlara alıştırmış.

SON DAKİKA GOLÜ ONLARI YIKTI

TFF 1. Lig'in 23. Haftasında Balıkesir'de oynanan Balıkesirspor – Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını tribünden takip eden yaşlı çift, maçın son dakikasında gelen golle takımlarının puan kaybetmesine oldukça üzüldüler.

Yeni Malatyaspor'un hiçbir müsabakasını kaçırmadığını söyleyen Orhan Mutlu, bu yıl şampiyon olacaklarına inandığını açıkladı.
"MALATYA NEREYE BEN ORAYA"

Yeni Malatyaspor'un fanatik bir taraftarı olduğunu kaydeden Orhan Dede, "Benim için Malatyaspor'un yeri çok farklıdır. Gözümü bu takımın maçında açtım. 40 senedir bu ekibin her maçına giderim. Allah ömür verdiği sürece de kaçırmayacağım. Balıkesir, İstanbul hiç fark etmez. Malatyaspor nereye ben oraya. İnşallah bu yıl sonunda şampiyon olacağız. Bugün orta hakem hakkımızı yedi. Ben takıma güveniyorum, inşallah yıl sonu şampiyonluğu kutlayacağız. Eşim de zamanla maçlara gelmeye alıştı. Daha önce tek giderdim maçlara ama sonrasında baktım ki eşim evde bir başına kalıyor, onu da getirmeye başladım" dedi.

(Tribünsel)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Orhan Mutlu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title