Haberler

6 Aylık Evli Genç Kızılırmak'ta Can Verdi

KIRIKKALE'nin Bahşılı İlçesi'ne bağlı Karaahmetli Köyü yakınlarında bulunan Kapulukaya Baraj Gölü'ne serinlemek için giren 6 aylık evli 22 yaşındaki Murat Akbulut boğularak öldü.

KIRIKKALE'nin Bahşılı İlçesi'ne bağlı Karaahmetli Köyü yakınlarında bulunan Kapulukaya Baraj Gölü'ne serinlemek için giren 6 aylık evli 22 yaşındaki Murat Akbulut boğularak öldü. Baraj gölünde Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Çanakkale Gelibolu'ya dağıtımı çıkan er Onur Özyürek de yaşamını yitirmişti.

Henüz 6 aylık evli olan Murat Akbulut,  Hacılar Beldesi yakınlarında arkadaşları ile birlikte dün akşam üzeri piknik için gittiği Kapulukaya Barajı kenarında serinlemek için girdiği derin sularda boğularak öldü. Baraj kenarında bulunanların bağrışlarına rağmen derin sularda kaybolan Murat Akbulut, sevk edilen Kırıkkale il AFAD ve Acil Durum ekipleri tarafından bulunarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Murat Akbulut, bugün Yenimahalle Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

MKE Kırıkkalespor'un amatör futbolcusu olan ve Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda vatani görevinin acemilik dönemini tamamlayıp, dağıtım izni için memleketi Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesi'ne gelen 21 yaşındaki Onur Özyürek de Ramazan Bayramı'nın ikinci günü serinlemek için girdiği Kapulukaya Baraj gölünde boğularak ölmüştü. Kırıkkaleli gençlerin serinlemek için girdiği Kızılırmak Nehri'nde 'Tehlikeli Girilemez' uyarılarına rağmen akıntılı derin sular, bir hafta içinde ikinci kez can almış oldu.

- Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Karaahmetli Kızılırmak Bahşılı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title