Haberler

57. Alay'da Anma Töreni

57. Alay'da anma töreniÇANAKKALE - Çanakkale kara savaşlarının 102. yılı dolayısıyla 57. Alay Şehitliği'nde tören düzenlendi.

57. Alay'da anma töreni

ÇANAKKALE - Çanakkale kara savaşlarının 102. yılı dolayısıyla 57. Alay Şehitliği'nde tören düzenlendi.

57. Alay Şehitliği'nde düzenlenen törene Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, Yeni Zellanda Adalet Bakanı Amy Adams, Avustralya Dışişleri Bakanı Julie Bishop, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve diğerli ülkelerin temsilcileri katıldı. Törende Türkiye Cumhuriyeti adına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Birleşik Krallık adına Büyükelçi Rihard Moore, Türk Silahlı Kuvvetleri adına da Orgeneral Musa Avsever anıta çelenk koydu. Saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Çanakkale şehitleri için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Günün anlam önemine dair konuşmanın ardından şehitliğe karanfillerin bırakılmasıyla tören sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Amy Adams Nabi Avcı Çanakkale Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title