Haberler

5 Koyun Çalan Hırsızlar, "Et de mi Yemeyelim" Diyerek Kendilerini Savundu

Güncelleme:

Antalya'da çaldıkları 5 koyunu hafif ticari araçla taşıyan 5 hırsız, kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınan hırsızlar, "Yol kenarında duruyorlardı, sünnet düğünü yapmak için aldık. Et de mi yemeyelim." diyerek kendilerini savundu

Antalya'da çaldıkları 5 koyunu hafif ticari araçla taşıyan 5 hırsız, kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınan hırsızlar, "Et de mi yemeyelim" diyerek kendilerini savundu.

Polisi alarma geçiren olay, saat 13.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi 1195 Sokak'ta meydana geldi. Antalya polisi, içinde 3'ü kadın 5 kişinin bulunduğu ve durumundan şüphelendikleri 42 DKZ 87 plakalı hafif ticari aracı durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler, kent merkezine doğru kaçmaya başladı. Takibe geçen polis tüm kavşaklar ve güzergah üzerinde önlem aldı. Gazi Bulvarı üzerinden Yeşildere Mahallesi, Hal kavşağına kadar kovalanan araç kaçmayı sürdürdü.

5 Koyunu Sünnette Yemek İçin Çaldılar, 'Et de mi Yemeyelim' Dediler

ARACIN PLAKASI DA ÇALINTI ÇIKTI

Trafiği tehlikeye düşürecek şekilde ara sokaklara giren araç, Doğuyaka Mahallesi'nde girdiği bir çıkmaz sokakta durduruldu. Araçtan inen şüpheliler kaçmaya çalışırken motorize ve asayiş timleri tarafından yakalandı. Ticari aracın koltuk ve bagajında 5 koyun ele geçirildi. Takılı plakanın çalıntı olduğu belirlenirken, araçta başka plakalar olduğu görüldü.

5 Koyunu Sünnette Yemek İçin Çaldılar, 'Et de mi Yemeyelim' Dediler

"ET DE Mİ YEMEYELİM"

Aracı kullanan Zeki Şeviğ ve beraberindeki Tarık Şeviğ, Nurhayat Yiğit, Gülseren Şefik, Gülden Yiğit gözaltına alındı. İlk ifadeleri olay yerinde alınan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. İki erkek şüpheli, koyunları yol kenarında bulduklarını, sünnet düğünü yapmak için aldıklarını belirterek, "Et de mi yemeyelim" dedi.

Polis koyunların sahiplerini bulmaya çalışıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Fırtına 61:

Bazen insanın kafası karşısındaki ile konuşurken atar ya, tırlatırsınız, karşınızdakini dövmek istersiniz. İşte bu hırsızlar ''''et de mi yemeyelim'''' dediği anda kafa, göz kıracaksın. Sonrada ''''adamda mı dövmeyelim'''' deyip basıp gideceksin.

17
0
yanıtYanıtla
Sporsever:

Süper

yanıt2
yanıt0
hacı dayı:

reis ne diyor halkın refah seviyesi arttı herkes et yiyor bu yüzden et fiyatları artıyor doğru herkes et yiyor birşekilde

12
4
yanıtYanıtla
faruk:

pasta yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

8
0
yanıtYanıtla
HALİT HALİLOĞLU:

İmansızlar haramla mı karnınızı doyuracaksınız.

7
1
yanıtYanıtla
HALİT HALİLOĞLU:

Şimdilik haramla beslenen bir kişi var.

yanıt0
yanıt0
can:

onun bunun mali ile dügün yapilmaz yuh artik hepimiz sünnet ettirdik hastanede yapiyorlar hava atacam derken garibanin malini calmak allah islah etsin

7
0
yanıtYanıtla
Ankaragüçlü:

Özrü kabahatinden büyük

7
0
yanıtYanıtla
YAGMUR HAYVANLARI SEVEN:

ŞU HALE BAK YA HEM HAYVANLARA İŞKENCE HEM DİN VE ÖRT ADETİMİZE GÖRE OLAN SÜNNET DÜGÜNÜNDE İNSANLARA ÇALINMİŞ ETİ HARAM OLARAK İNSANLARA YEDİRMEK ET YERİNE BAŞKA ŞEY İKRAM ET İNSANLAR ARTIK ŞAŞIRMIŞLAR . HEP GÖSTERİŞ BAŞKALARI İÇİN HARAMA EL SÜRMEM VE KİMSEYEDE İKRAM ETMEM AMA NERDE HER İNSAN BİR OLMUYOR .

5
1
yanıtYanıtla
ÇOBAN MAMOŞ:

Sizin için yol kenarına koymuşlar koyunları gelip alsınlar diye.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title