Haberler

8 ilde karantinayı delenler yurtlarda kalıp masrafları ödeyecek

Güncelleme:

Afyonkarahisar, Elazığ, Sivas, Çankırı, Sakarya, Kayseri, Niğde ve Düzce'de karantina kurallarını delenler KYK yurtlarında ağırlanacak. Bu kişiler yurtlarda yapılan masrafları da ödemek zorunda kalacak.

Afyonkarahisar, Elazığ, Sivas, Çankırı, Sakarya, Kayseri, Niğde ve Düzce'de valiliklerden yapılan açıklamaya göre, İl Hıfzısıhha Kurulu, koronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla ek tedbirler aldı.

KARANTİNAYI İHLAL EDEN YURDA YERLEŞTİRİLECEK

Buna göre, test sonuçları pozitif olup ev izolasyonunda olması gerekirken karantina kurallarını ihlal eden kişilerin KYK yurtlarında izolasyon sürelerini tamamlaması sağlanacak.

MASRAFLARI DA TAHSİL EDİLECEK

Bu kişilerin öğrenci yurtlarında kalma süreleri boyunca oluşacak konaklama, yemek gibi masrafları kendilerinden temin edilecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çankırı Sivas Afyon Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (51)

Fatih:

Bu sureçte herkes sorumlu davranmak zorunda, eğer yerine getirmiyorsa cezasını çekmeli.

41
4
yanıtYanıtla
ESNAF:

BÜTÜN İLLERDE UYGULANMALI MASRAFIN ÜSTÜNE EKSTRA CEZA YAZILMALI BİLEREK VE İSTEYEREK BAŞKALARINA BULAŞTIRMAKTAN TÜRK MİLLETİ CEZA OLMAZSA HİÇ BİR KURALA UYMAZ CANI YANMALI CEBİNDEN PARA ÇIKMALI . . .

42
3
yanıtYanıtla
tr:

he işte böyle. yurda olmadı cezaevine . yeme içme parasınıda alacaksın anca akıllanırlar

36
1
yanıtYanıtla
Asda:

karantina yede sende akıllan

yanıt1
yanıt2
Davut:

Kocaeli’deki vekilin düğününden sonra hepsi fasa fiso.

30
3
yanıtYanıtla
consınov:

devlet daha ne yapsın, kişi başı polis dikecek hali yok, bundan sonra anladıkları dilden konuşulsun yani. çoktan olması gereken buydu

23
3
yanıtYanıtla
detaycı:

Aynısı bence tüm Türkiyede uygulanmalı. Bu beş ilde bu kararı alanları tebrik ederim.

21
3
yanıtYanıtla
miharbi:

çok geç kalındı

18
4
yanıtYanıtla
hurii:

tüh keşke seni dinleseydik

yanıt1
yanıt1
ÇANKIRILI:

Bu güzel haberi onaylamak yetmiyor. Ayrıca bunları ihbar etmek gerekiyor.

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title