Haberler

4. Nar Film Festivali 15 Mayıs'ta Antep'te Başlıyor!

Güncelleme:

Gerçekleştirdiği etkinliklerle Gaziantep'i bölgenin kültür-sanat odağı haline getirmeyi amaçlayan ve bunu da büyük ölçüde başaran Nar Sanat Derneği, önemli bir ilke imza atarak 2010 yılında Gaziantep'i film festivaline kavuşturdu.

Geçtiğimiz yıl, aralarında Zeki Demirkubuz, Onur Ünlü gibi isimlerin de yer aldığı çok sayıda yerli ve yabancı yönetmen, oyuncu, senarist 3. Nar Film Festivali aracılığıyla Antep'teki sinemaseverlerle bir araya gelme fırsatını yakaladı.

Nar Sanat Derneği, bu yıl da 15-21 Mayıs tarihleri arasında 4. Nar Film Festivali'ni düzenleyecek. Acarsan Holding'in ana destekçiliğini üstlendiği festival, bu yıl da M1 Nakıpali Sinemasında Antepli sinemaseverlerle buluşacak.

İki Dev İsim; Şener ŞEN ve Uğur YÜCEL 4. Nar Film Festivali'nde olacak

Viyana Belediyesi'nin de filmler ve konuklarla katkı sunduğu festival, bu yıl da çok sayıda yerli ve yabancı filmi ve konuğu Gaziantep'e getirecek.

M1 Nakıpali Sineması'nda düzenlenecek gala gecesinde, bu yıl Türkiye Sineması'nın 100. Yılı olması vesilesi ile, 15 Mayıs Perşembe saat 19:30'da düzenlenecek kokteylin ardından "Muhsin Bey" filminin restore edilmiş özel gösterimi gerçekleşecek. Sinemaya emek veren Şener ŞEN, Uğur YÜCEL ve Necip SARICI'ya onur ödülleri verilecek.

Sinemaseverler Yine Filme Doyacak

Coen kardeşlerin yönetmenliğini yaptığı "Sen Şarkılarını Söyle", İstanbul Film Festivali'nde ödül alan bir Kazım Öz filmi; "Bir Varmış, Bir Yokmuş", Lusin Dink'in yönettiği Saroyan Ülkesi, Mahmut Fazıl Coşkun'un yönettiği "Yozgat Blues" ve Deniz Akçay'ın yönetmenliğini üstlendiği "Köksüz" festival programında yer alacak onlarca filmden sadece bir kaçı.

Nar Sanat Derneği'nde düzenlenecek panel ve atölyelerle festival bu yıl çok daha renkli geçecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeki Demirkubuz Onur Ünlü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title