Haberler

4. Domatexpo Fuarı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Antalya'nın Kumluca ilçesi'nde bu yıl 4. gerçekleştirilecek Domatexpo Fuarı'nın teması "Domates ve Sera Teknolojileri" olacak.

Kumluca'da bu yıl 19-21 Kazım tarihlerinde 4. gerçekleştirilecek Domatexpo Fuarı öncesi, değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Kumluca Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Adem Aydın, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Günay, Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, Komisyoncular Derneği Başkanı Selahattin Okur, MSK Fuarcılık sahibi Mehmet Sedat Kolcuoğlu ve MSK Fuarcılık Genel Müdürü Buket Tekinsoy katıldı.

Toplantıda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Türkiye'de ürün bazlı tek fuarın Domatexpo Fuarı olduğunu ve bu fuarın hem domates üretimi, hem de yörenin Türkiye'de ve dünyada tanınırlığına büyük katkı sağladığını söyledi. Fuarın, yurt dışında da açılarak gelecekte uluslar arası bir fuara dönüşmesinin de bölge ve ülkeye sağlayacağı katkının büyük olacağını vurgulayan Çetinkaya, bunun için özellikle sağlam bir temelle bölge üreticisi ve yerli firmaların fuara katılımlarının sağlanması gerektiğini kaydetti.

MSK Fuarcılık Genel Müdürü Buket Tekinsoy da, bu yılki fuar organizasyon çalışmalarında şu ana kadar yüzde 80 oranında stantların firmalar tarafından belirlendiğini, diğer alanlar içinde görüşmelerin devam ettiğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Adem Aydın Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title