Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Toçoğlu mesajında, birliği, dirliği, vatan ve bayrak sevgisi ile aziz şehit ve gazilerin binbir güçlükle kurdukları ülkeyi daha müreffeh, daha aydınlık yarınlara taşıyacaklarını belirtti.

30 Ağustos 1922 tarihli Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferinin, Anadolu'nun vatanı olarak yeniden tescillendiği anımsatan Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Başkomutanlık Meydan Muharebesi milletimizin ne kadar zor şartlar altında olursa olsun vatanını savunmak için canıyla, kanıyla ve tüm varlığıyla mücadele edeceğinin en büyük gösterlerinden birisidir. Tarihimiz bunun gibi daha birçok şanlı zaferlerle doludur. 95 yıl önce Dumlupınar'da kahraman askerlerimizin gösterdikleri mücadeleye ve iradeye bugün de sahibiz. İnşallah birliğimiz, dirliğimiz, vatan ve bayrak sevgimiz ile aziz şehit ve gazilerimizin binbir güçlükle kurdukları ülkemizi daha müreffeh, daha aydınlık yarınlara taşıyağız. Bu duygu ve düşüncelerle büyük zaferin 95. yılını kutluyor, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnet ile yad ediyorum."

SATSO Başkanı Kösemusul

SATSO Başkanı Kösemusul da 30 Ağustos Zaferi'nin, Türk milletini yok etmeye çalışan işgal güçlerinin haksızlıklarına karşı, hürriyet ve bağımsızlık için onurlu mücadelede nihai hamleye karar verdiği tarihin adı olduğunu vurguladı.

Bu zaferin aziz millete ait olduğunu kaydeden Kösemusul, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bu zafer, Türk milletini yok etmeye çalışanlara karşı milletimizin ebedi bekasının en önemli göstergesidir. Büyük Taarruz ile tarihi bir mücadele veren ecdadımız bize şanlı bir tarih ve bağımsız bir ülke bırakmışlardır. Bıraktıkları büyük mirasa sahip çıkarak, ondan ilham almaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik yapısıyla, siyasi istikrarıyla ve asırlara uzanan devlet geleneğiyle çok güçlü bir devlettir. Bu millet zorluklar karşısında dik durmayı her zaman bilmiştir. Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan yapan, vatanı ve bayrağı uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazileri şükranla anıyorum. Halkımızın ve üyelerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Kösemusul Zafer Haftası Zeki Toçoğlu Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title