Haberler

Zeytinburnu'nda dehşet anları kamerada...Sokak ortasında aracı kurşun yağmuruna tutular

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda dehşet anları kamerada.

Zeytinburnu'nda dehşet anları kamerada...Sokak ortasında aracı kurşun yağmuruna tutular

-Araç içinden ateş şahıslar yaralandıktan sonra kaza yaptı

İSTANBUL - Zeytinburnu'nda eğlenmek için gittikleri mekanda hesaba itiraz eden 2 kişi darp edilince restorantı kurşunladı. Restorant çalışanlarının karşılık vermesiyle ortalık savaş alına döndü. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Zeytinburnu'nda, dün sabah saatlerinde seyir halindeyken havaya ateş açıp kaçtığı ileri sürülen hafif ticari araç, Kazlıçeşme'de virajı alamayarak kavşağa girip elektrik direğine çarpmıştı. Yaralanan sürücü ile yanındaki şahıs hastaneye kaldırılmıştı. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlatmıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde, yaralı şahıslar İ.H ve B.G'nin bir yer de alkol alıp yemek yediği ve hesaba itiraz ettikleri için çalışanlar tarafından darp edildi. Darp edilen şahısların bir süre sonra adrese tekrar gelerek, dükkanı kurşun yağmuruna tutukları ve çalışanlarında karşılık verdiği öğrenildi.

Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonunda olaya karıştığı tespit edilen A.Ç, M.V.Ç, A.G, A.K, M.A şahılar yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullanıldığı tespit edilen 2 adat silah da ele geçirildi. Emniyette işlemleri biten şahıslar adliye ye sevk edildi.

İ.H ve B.G isimli şahıslar ifadelerinde, hesabın fazla olduğunu belirttiklerini sonrasında iş yeri sahipleri tarafından darp edildiklerini, sonrasında,iş yerinden ayrıldıklarını söyledi. İfadelerinin devamında ise, bir müddet sonra iş yerine doğru araçla gelerek silahla ateş ettiklerini, sonrasında kendilerine iş yerinden karşılık verildiğini, aracın isabet almaları sonucunda yaralandıklarını yaralanmaları sebebiyle de araçlarıyla bir kazaya karıştıklarını ve sonrasından ticari taksi ile hastaneye götürüldüklerini söylediler.

Sokak ortasında dehşet anları kamerada

Olay anıda saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir restorantın önüne bir aracın geldiğini ve ateş ettiği görülüyor. İş yeri çalışanlarınında karşılık verdiği görülüyor. Şahıslar araçla kaçarken iş yeri çalışanları da aracın arkasından ateş ederek kovaladığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeytinburnu Kazlıçeşme Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title