Haberler

Bonzai Krizine Giren Gençler, Köprü Merdivenlerine Sızıp Kaldı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde bir köprünün merdivenlerinde kullandıkları uyuşturucu maddenin etkisiyle sızıp kalan bağımlı gençler vatandaşları tedirgin etti.

Bonzai krizine giren gençlerin halleri yürekleri burktu. Yarı baygın şekilde köprü merdivenlerinde yatan gençler, vatandaşları tedirgin etti.

"SANKİ BONZAİ İÇMİŞ, BENİM İŞİM OLMAZ"

Beylikdüzü'nde bir köprünün merdivenlerinde kullandıkları uyuşturucu maddenin etkisiyle sızıp kalan bağımlı gençler vatandaşları tedirgin etti. Uyuşturucu madde kullanan ve yarı baygın şekilde merdivenlerde oturan genç, uyuşturucunun etkisi azalınca ayağa kalktı. Kameraların kendilerini görüntülediğini fark eden genç, baygın şekilde merdivenlerde yatan arkadaşını tanımadığını söyledi. Bağımlı genç," Arkadaşım değil. Ben sadece başında oturdum yazık günah dedim. Merdivenlerin ortasında oturuyordu onu oraya ben çektim. Sanki bayılmış o ya, sanki bonzai içmiş. Ben kullanmıyorum, benim işim olmaz" diye konuştu.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Beylikdüzü'nde 2 genç D-100 karayolu üzerinde bulunan bir köprünün merdivenlerinde kullandıkları maddenin etkisiyle sızıp kaldı. Yarı baygın şekilde merdivenlerde yatan gençler vatandaşları tedirgin etti. Vatandaşlar merdivenlerden inip çıkarken bağımlı gençlerin arasından geçmek zorunda kaldı. Özellikle merdivenleri kullanan çocuklu kadınların çekinerek merdivenlerden indiği görüldü. Kimi vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

"KORKMAKTAN ÇOK ACIYORUM"

Çocuğu ve yanındaki arkadaşıyla birlikte merdivenlerden inen Nazmiye Çiftçi, "Tedirgin oluyoruz açıkçası. Devlet bir el koysa buna çok iyi olur.İnsan acıyor, yazık günah. Korkmaktan çok acıyorum. Aileleri sahip çıksın bırakmasınlar sokağa. Çocuklara, çevreye kötü örnek. Çok sık görüyoruz. Burada özellikle çok sık oluyor. Şuan çocuğum bir şey anlamıyor. Aklı erince görecek korkacak, çekinecek. Çocuklarımızı dışarı çıkaramıyoruz. Korkuyoruz çünkü" dedi.

"NASIL GEÇECEK ŞİMDİ VATANDAŞ BURDAN"

Merdivenleri kullanan Yaşar Çelik isimli vatandaş ise tedirgin olduğunu söyleyerek duruma tepki gösterdi. Çelik, " Benim de çoluk çocuğum var. Bak orada geldi bayan inemiyor. Hadi ben geçtim diğerleri ne yapacak. Bu rezillik nedir, şu hale bakın. Düşmüş bayılmış nasıl geçecek şimdi vatandaş buradan" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yaşar Çelik Beylikdüzü 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title