Haberler

Yaralanan Kızını Gören Baba Sinir Krizi Geçirdi

Güncelleme:

İstanbul Kabataş'ta bir taksi yolun karşısına geçmek isteyen genç kıza çarptı. Kazayı duyup olay yerine gelen baba kızını görünce sinir krizi geçirdi.

Beyoğlu Kabataş'ta yolun karşısına geçmeyen genç kız bir taksinin çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine gelen genç kızın babası sinir krizi geçirdi.

TAKSİ KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ

Kaza saat 12: 00 sıralarında Kabataş Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre kırmızı ışıkta geçen Yunus Emre Başarslan'ın kullandığı taksi, Özge Yılmaz adlı genç kıza çarptı.

YOL KENARINA SAVRULDU

Çarpmanın etkisiyle elinde taşıdığı valizle birlikte yol kenarına savrulan genç kız yaralandı. Yaralı kızın yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu.

BABASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Vatandaşlar bir yandan sağlık ekiplerine haber verirken bir yandan da Yılmaz'ın babasına haber verdi. Sağlık ekiplerinin yaralı kıza yaptığı ilk müdahale sırasında olay yerine gelen baba sinir krizi geçirdi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Daha sonra kızının yanına gelen baba gözyaşlarına hakim olamadı. Sedye ile ambulansa taşınan yaralı genç kız hastaneye kaldırıldı. Kazayı gördüğünü söyleyen bir kadın, 'Taksi çarptı. Çok hızlı geliyordu, kırmızı ışıkta geçti" dedi .

TAKSİCİ GÖZALTINA ALINDI

Kırmızı ışıkta geçip kazaya neden olduğu iddia edilen taksi sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Özge Yılmaz Beyoğlu Kabataş 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (24)

Halil:

Eskiden babalar ağır olurlardı, karizmaydılar, şimdikiler çocuk gibiler. . Yahu kızına müdahele etmeye yardım etsene ne salak gibi ağlıyon?

1
30
yanıtYanıtla
şeyda:

gerı zekalı bunun ağırlılkla ne işi var cocuchu yatyo yolun kenarında nasıl dursun adam aptal yaa sacma sapan yorumlar yapma ve kes sesını

yanıt4
yanıt3
hukuk ve adelet:

Allaha bıraklırsa böyle olur.

0
29
yanıtYanıtla
ankaralı:

dinsiz.

yanıt6
yanıt0
ahiret:

Ahirette kime bırakılacağını düşün ve bu dünyadan göçüp gitmeden tevbe istiğfar et istersen. . !

yanıt1
yanıt0
çok bilen:

taksici en ağır cezaya çarptırılır İNŞALLAH

15
1
yanıtYanıtla
Kurallar ve kanunlar:

Hem hızlı, hem de kırmızı ışık ihlali yapıp kazaya sebep verdi ise ehliyeti iptal edilsin, bir daha taksicilik yapamasın ve cinayete teşebbüsten yargılansın. Başka türlü önlenemeyecek bu canavarlar.

15
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Yayaya yesil isik yandigi halde saga dönen arabalar durmuyor. Yaya karsiya gecemiyor. Bu salaklara kim ehliyet veriyor hayret yani. Yayaya yesil yandigi zaman saga dönen araba beklemeli hicbir yaya kalmadiginda saga dönmelidir. Türkiyede bu manyaklarin plakasini alip saati ve dakikasi ile birlikte cep telefonu ile fotografini cekip en yakin karakola ihbar etmek gerekiyor. Yesinler cezayi tekrarladiklarinda ehliyetlerine el konulsun en az biray.

15
0
yanıtYanıtla
BURASI TURKIYE:

TRAFIK KAZALARININ TEK SORUMLUSU SOFORLERDIR SOFORLERDIR KAZA DEGIL CINAYET BUNLAR YOLLARDA ARABASINA HAKIM OLAMIYAN sofor degildir

12
2
yanıtYanıtla
Türk gençMobil-IOS:

İnsan öldürmeye teşebbüsten ceza almalı sen bi taksi şöförüsün örnek olman lazım diğer şöförlere araba sürmek senin mesleğin. Böylemi araba sürülüyo böylemi örnek olunuyo yani? Atın bunu içeri cinayete teşebbüsten...

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title