Haberler

Uzunköprü'de 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Güncelleme:

Uzunköprü-Keşan karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada kullanılamaz hale gelen araçlardaki yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Uzunköprü'de 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

EDİRNE - Uzunköprü- Keşan karayolu üzerinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinden Keşan istikametine seyir halindeki 22 EC 548 plakalı otomobil, aniden yola çıkan 59 LN 007 plakalı otomobile çarptı. Refüje çıkarak durabilen her 2 aracın da kullanılamaz hale geldiği kazada 4 kişi yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112'ye ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen. İtfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları zorlukla araçlardan çıkardı. Sağlık ekipleri ise yaralılara olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlatırken, hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uzunköprü Uzunköprü İtfaiye Keşan Keşan Acil Durum Yaralanma Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title