Haberler

Aksaray'da uyuşturucu kullanan genç kız hastaneye gitmemek için yalvardı

Güncelleme:

Aksaray'da uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen genç kız kendisini sakinleştirmek isteyen sağlık ve polis ekiplerine zorluk çıkardı. Hastaneye gitmemek için polislerden özür dileyen kızın o anları kameralara yansıdı.

Aksaray'ın Tacin Mahallesi Atatürk Bulvarı Makas Kavşağı'nda meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Şeyma D. aldığı uyuşturucunun etkisiyle kendini sokaklara attı. Sokakta çığlıklar atan Şeyma D.'nin çığlıklarını duyan mahalle sakinleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri sürekli aynı olayda karşılaştıkları Şeyma'yı sakinleştirmeye çalıştı.

HASTANEYE GİTMEMEK İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

Polis memurlarına sarılarak feryat eden Seyma'yı sakinleştirmek hiç kolay olmadı. Polis ekiplerinin kendisini hastaneye sevk edeceğini anlayan Şeyma D. bu kez de hastaneye gitmemek için polis ekiplerine direndi. Polis ekiplerinin eve bırakma teklifini de reddeden Şeyma D., hastaneye gitmemek için polis memurlarından özür diledi.

"NE OLUR SERUM TAKMAYIN BANA"

"Ne olur serum takmayın bana" diyerek uyuşturucunun etkisiyle polisleri de tanımayan Şeyma D.'nin direnmesi üzerine ekipler yarım saat süren ikna çabasının ardından Şeyma D.'yi güçlükle ambulansa bindirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Aksaray 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (29)

Hakan:

AKP''nin 20 yildir iktidarda olmasina ragmen niye dindar genclik yetismiyor?

29
17
yanıtYanıtla
ABDi:

Kindar yetişiyor

yanıt12
yanıt7
guyuk han:

çünkü yeterince imam hatip okulu yok. her okul imam hatipe çevrilmeli, 3 yaşından itibaren arapça ve hafızlık eğitimi zorunlu olmalı. ayrıca cami sayımızıda 10 katına çıkartmalıyız

yanıt0
yanıt11
adıyaman:

Aileden başlar. Ahlaklı insan yetiştireceksin sonra doğru yolu kendisi bulur.

yanıt2
yanıt1
NE DİNDARI:

AKP DİNDAR FALAN DEĞİL ADAMLAR KENDİ AĞIZLARIYLA SÖYLEDİ ZATEN ONLAR İNSANLARI KANDIRMIŞ BİRER YALANCILAR . BENDE ONLARA BİR OY VERMİŞTİM PİŞMANIM VE KULLANMICAM BUNDAN SONRA BENCE KOYUN OLMAYIN . PUTPEREST HİÇ OLMAYIN . . .

yanıt0
yanıt2
....:

SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN BUNU BİLE SİYASETTE ARIYORSUNUZ ADAMMI YETİŞTİRECEK SENİN ÇOCUĞUNU AİLE AHLAKIN YOKSA

yanıt0
yanıt0
Mustafa:

tecavüzcülerin sapıkları yzünü kapatıyosunuzda bu kızın neden kapatmadınız. düşmüş bi yola işte kötü alın tedavi edin neden yüzünü gösteriyorsunuz ? çok ayıp etmişsiniz hırsız olsaydı kapatırdınız yüzünü ama bende buna tutuluyorum

19
6
yanıtYanıtla
Bahtiyar yılmaz:

Batı ya özenip yaşadığımız modern! Hayat bu işte Lütfen çocuklarımıza heleki kız çocuklarımıza daha fazla sahip çıkalım Bırakın yasakçı zihniyet desinler biz kızlarımızı kadınlarımızı çağımız bu hastalıklarından koruyalım

5
9
yanıtYanıtla
MİNE:

Neden sadece kız çocuklarından bahsediyorsun? Çağımızın hastalığından kızlarımızı koruyalım falan diyorsun? Uyuşturucu satıcıları genelde erkektir. Evlatlarımızla (kız ya da erkek fark etmez) ilgilenmeli, onlara sevgimizi, zamanımızı, güvenimizi vermeliyiz ki böyle kötü yollarda çare aramasınlar. Allah tüm bağımlılara yardım etsin. Uyuşturucu satıcılarının kökünü kazısın devlet. Kaç can gitti bu yüzden.

yanıt9
yanıt4
satılık:

iyi ederler bunu

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title