Haberler

İstanbul'da iki otobüs alev alev yandı! Yolcular tahliye edildi

Güncelleme:

Ümraniye'de sabah saatlerinde birbirine yakın noktalarda art arda otobüs yangınları çıktı. Yangınlarda 2 otobüs kullanılmaz hale gelirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul Ümraniye'de sabah saatlerinde birbirine yakın noktalarda art arda otobüs yangınları çıktı. Yangınlarda otobüsler kullanılmaz hale gelirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

OTOGARA GİRERKEN ALEVLER OTOBÜSÜ SARDI

Dudullu terminalinde otogara girerken motor kısmından yükselen alevler bir anda bütün otobüsü sardı. Durum üzerine otobüs hızlıca tahliye edilirken çevredekini ihbarı üzerine olayını polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken itfaiye kiplerinin çalışmaları sonucunda yangın söndürüldü. Otobüs kullanılamaz hale geldi.

DUDULLU KAVŞAĞINDA YANGIN

İkinci yangın TEM Dudullu kavşağında meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki otobüsün motor kısmından yükselen alevler bir anda bütün otobüsü sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri hızlıca yangına kontrol altına alarak söndürürken TEM Otoyolu Edirne istikametinde trafik yoğunluğu meydana gelirken, Edirne istikametinde trafik akışı tek şeritten sağlandı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken otobüs kullanılamaz hale geldi. Otobüsün olay yerinden çekici yardımıyla kaldırılması ile TEM Otoyolu Edirne istikametinde trafik akışı yeniden normale döndü.

Yangın hakkında konuşan Abdullah Arıcı, "Gelen otobüs motor kısmı yanarak geldi. Bir anda alev aldı. İçerideki insanları tahliye ettiler. İtfaiye geldi. Buraya gelirken motor kısmında alevler zaten vardı. Hemen kapıları açıldı tahliye edildi. İnsanlar iner inmez alevler yükseldi. Sonrasında itfaiye geldi. Yaralanan yok" dedi.

İstanbul'da iki otobüs alev alev yandı! Yolcular tahliye edildi

İstanbul'da iki otobüs alev alev yandı! Yolcular tahliye edildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Ümraniye Olay Ulaşım İtfaiye Trafik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Vatandaş sade:

İETT nin bakimaiz kalan araçları işte. bakımsız araç yanar tabi

6
49
yanıtYanıtla
Cem Cem Yıldız:

örümcek beyinli onlar şehirler arası otobüs bazı şeyleri hazmet!!

yanıt17
yanıt4
Mert null:

hahaha. Haberi nerenizle okuyorsunuz. bunlar normal şehirler arası yolcu otobüsleri. bulduğunuz İlk fırsatta imamoğlu'na saldırmak siz de gelenek haline gelmiş

yanıt21
yanıt6
Serhat bulut :

Haberi nerenle okuyon Troll İETT ne alaka otogar,terminal diyor yolcu otobüsü diyor .Trolluk ypcan ya boş konusuyon

41
5
yanıtYanıtla
Mert null:

İmamoğlu hastalığı oluşmuş sizde. kardeşim haber şehirler arası otobüsü gösteriyor İETT ile ne alakası var. yani eğer ufak bir fırsat elinize geçince saldırmaktan geri kalmıyorsunuz yazık size ya!!!!

13
3
yanıtYanıtla
Mehmet :

Bu yoruma yapılan 4 beğeniyide kendimi yaptı acaba

2
2
yanıtYanıtla
Yalçın Karaduman:

Ek seferler çıktı araçların yağı soğumadan sefere yolluyorlar garipsenecek bı olay değil yanması gayet normal

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title