Haberler

Mahalleyi karıştıran taciz iddiası! Çocuğun babası, market sahibini öldüresiye dövdü

Güncelleme:

Ümraniye'de dükkanına müşteri olarak gelen kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs, çocuğun babası tarafından darp edildi. Aldığı darbeler sonrası market sahibi kanlar içerisinde yere yığılırken kavga polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle son buldu. Darp sonrası yaşananlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz Cuma günü Ümraniye'de meydana gelen olayda iddiaya göre, markete alışveriş yapmak üzere gelen küçük kız çocuğu işletme sahibi tarafından tacize uğradı. Kız çocuğunun yaşanan olayı babasına anlatması sonrası olay yerine gelen baba ve beraberindekiler, işletme sahibini sokak ortasında darp etti.

Ümraniye'de markette taciz iddiası: Dükkanı basıp darbettiler

MAHALLE SAKİNLERİ İDDİALARI YALANLADI

Market sahibi, aldığı darbeler sonrası kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çocuğunun taciz edildiğini iddia eden baba, konuya ilişkin şikayetçi olurken market sahibiyse hastaneye kaldırıldı. Mahalle sakinleri ise taciz iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Market sahibi çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Ümraniye'de markette taciz iddiası: Dükkanı basıp darbettiler

"PARA ÜSTÜ VERİRKEN ELİ ELİNE DEĞMİŞ"

Yaşanan olaya ilişkin konuşan mahalle sakini Yuşa Eymen, "Market sahibi, para üstü verirken eli kızın eline değmiş. Kız da bu olayı babasına anlatmış. Kızın babası dükkana gelip market sahibini boynundan tutarak yere yatırdı. Tacizci diye bağırdıktan sonra da dövmeye başladı. Kısa süre sonra başka araçla gelen bir kişi de market sahibine saldırdı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ümraniye kavga Haberler

500

Yorumlar (22)

Cevap :

Para üstü verirken eli eline değince taciz mi oluyor ? Kız çocuğu nasıl anlattı ise artık.

249
10
yanıtYanıtla
Arda Sezen :

Sen ne saçmalıyon yaw.

yanıt4
yanıt115
adem :

döveni atın cezaevine aklı başına gelsin saçmalığa bak

222
31
yanıtYanıtla
Özkan Kılıçaslan:

Boyle sacma sapan idda ve iftiralarla hapishaneler doldu tasiyor

234
18
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

umarım küçük kız doğru söylüyordur nedense hiç inanasım gelmiyor çocuğa

215
22
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Siz siz olun kız çocuklarıyla bırakın asansöre yalnız binmeyi onlarla sokakta bile yalnız kalmayın. 40 akıllı bir taşı çıkaramazsınız. Allah korusun.

201
14
yanıtYanıtla
BAŞKOMSER ZEKİ:

Bu ne kardeşim ya. Çocukları dahi sevemez olduk.Ayıp yahu.

yanıt62
yanıt4
ÖZGÜR KARDEŞ:

Şu Linç çileri tutuklayacaksın bir daha çıkamayacak. Nolmuş Taciz iddiası varsa. Adı üstünde iddia. Hiç bişey net değil. Ayrıca İddia'dan öte gerçekten taciz olmuş olsa bile nolmuş yani. Kanun cezasını verir. Haklıyken haksız duruma düşersiniz

107
108
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut Davut:

O marketçi ya da yakınlarının yerinde olsam dayakçı herife dar ederdim dünyayı.

180
16
yanıtYanıtla
MURAT ÖZBEN :

Kamera kaydı incelenip karar verilmeli İş yeri açma ruhsatına kamera zorunluluğu getirilmeli Kamerasız işyeri kalmamalı Kamera çalışıp çalışmadığı denetilmeli

189
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title