Haberler

Ümraniye'de 'Deprem Anı ve Tahliye' tatbikatı

Güncelleme:

Deprem Haftası kapsamında Türkiye'deki tüm okullarda eş zamanlı olarak gerçekleşen "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" Ümraniye'de de gerçeğini aratmadı.

Deprem Haftası kapsamında Türkiye'deki tüm okullarda eş zamanlı olarak gerçekleşen "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" Ümraniye'de de gerçeğini aratmadı.

Her yıl 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Türkiye genelinde gerçekleşen deprem tatbikatı bu yıl da eş zamanlı olarak Türkiye genelinde yapıldı. Ümraniye'de de tüm okullarda "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi. "2022 Afet Tatbikatı Yılı" ilan edilmesi ile birlikte eş zamanlı yapılan tatbikatlar gerçeğini de aratmadı. Ümraniye Zübeyde Hanım Ortaokulunda yapılan tatbikata Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Ümraniye Kaymakamı Cengiz Uysal da katıldı.

Deprem anı canlandırıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 2022 Tatbikat Yılı ve Deprem Haftası kapsamında düzenlenen tatbikat İstanbul genelindeki tüm okullarla eş zamanlı olarak saat 11.30'da gerçekleştirildi. Ümraniye Zübeyde Hanım Ortaokulunda gerçekleştirilen tatbikatta okulda siren eşliğinde deprem uyarısı yapıldı. Uyarı ile birlikte sınıflarda eğitim gören öğrenciler Ümraniye Belediyesi Sivil Savunma ve Arama Kurtarma ekipleri tarafından çök, kapan, tutun uygulaması yapıldı. Öğrenciler ekipler tarafından kontrollü ve hızlı bir şekilde okuldan tahliye edilerek güvenli bölgeye alındı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Ümraniye Kaymakamı Cengiz Uysal öğrencilerle bir süre sohbet ederek günün anısına fotoğraf çektirmesiyle tatbikat sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Deprem Haftası Ümraniye Türkiye 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title