Haberler

Tuzla'da balkondan düşen kadın ağır yaralanırken onu kurtarmaya çalışan erkek arkadaşı öldü

Güncelleme:

Tuzla'da geçtiğimiz günlerde iddiaya göre evlerinin Fransız balkonundan battaniye silkeleyen bir kadın korkulukların kopması sonucu aşağı katlardaki bir balkona düştü. Kız arkadaşını kurtarmak isteyen erkek arkadaşı ise 7'inci kattan yere düşerek hayatını kaybetti.

Tuzla'daki olay, geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde Aydınlı Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, lüks bir sitede bulunan binanın 7'inci katında Özbekistanlı kız arkadaşıyla birlikte oturan Eren Erkilet, doğum gününü kutladı. Kutlamanın ardından Eren Erkilet'in kız arkadaşı evlerinin Fransız balkonundan battaniye silkelediği sırada korkulukların kopmasıyla dengesini kaybetti.

KIZ ARKADAŞINI TUTMAK İSTEDİ, HAYATINI KAYBETTİ

Kız arkadaşının düşmek üzere olduğunu gören Eren Erkilet ise kız arkadaşını tutmak istedi. Genç kadın, 4'üncü kattaki boş dairenin balkonuna düşerken, Eren Erkilet ise 7'inci kattan zemine düşerek olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine lüks siteye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan genç kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

"CAMDAN BAKTIĞIMIZDA SİTE SAKİNİNİN FERYADINI DUYDUK"

Site sakini Deniz Dalgakıran, "Olay 21.00-21.30 sıralarında oldu. Site sakinlerinden bir arkadaşımız vefat etti. Biz zaten sese çıktık. Cam kırığı sesleri oldu. Camdan baktığımızda site sakininin feryadını duyduk. Aşağı indim, baktığımızda arkadaş yere düşmüştü. Doğum günü kutlaması yapıyormuş kız arkadaşıyla birlikte, kız arkadaşı yorgan silkelemek için balkona çıkmış. Yaslanarak aşağı silkelemeye başlamış. O anda Fransız balkon yerinden çıkıyor. Adam da onu tutmaya çalışırken ikisi aynı andan düşüyor. Hanımefendi 3 kat aşağıdaki balkona düşüyor. Ciddi ağır bir durumda şu an hastanede. Adam da havuzun oradaki cepheye düşüyor. Düştüğü yerde oturan bir site sakinimiz yok, boştu. Biz hemen ambulansa polise haber verdik. Onlar geldi, daire sakinine ulaşıldı kendisine ulaşıldı. Kapı açıldı, ilk yardım müdahalesi yapıldı kendisine" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Tuzla 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Frenc:

Bu Fransizlarin balkon pilani bile bize düsman Allah rahmet eylesin

13
1
yanıtYanıtla
mert:

ALLAH rahmet merhamet eylesin kalbi cok buyukmüs can kurtarmak isterken mekanın cennet olsun ..

9
1
yanıtYanıtla
meczup:

şimdi bütün binalara bu görüntüsü güzel ama uydurma şeyler takılıyor acilen yasaklanmalı

6
1
yanıtYanıtla
zambak:

yok amerikan mutfak yok fransız balkon nedir bu ya ikisini de sevmiyorum.

4
1
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Son yıllarda moda oldu bu fransız balkon, fransız pencere tabiki güzel bir görüntü ama sağlamlık derecesine kim bakıyor usta iki tane krom borunun arasına cam koyuyor dört tane vida ile tutturuyor Allah, a emanet dokunuyorsun komple sallanıyor bu işe ciddi bir standart getirilmesi lazım yoksa halı silkeleyen çok ev hanımı aynı bu kazayı yaşıyabilir

4
0
yanıtYanıtla
dr:

susleme pusleme konusunda cok iyiyiz yeni bina bir yil demek døkulur avrupa cok bina var nerde ise yuz yasina yakin delik zor acilir makine ile biz de ise civiyi al sok girer bence bina yapanlar ceza alacak iki vide bir dandik demir kalitesiz cam adam koca duvari yikti koca cam actti kimse bir sey demedi ne olur binayi dayayan bir duyar eksik ulke de cok mal var demir iceri gømulur ve bir kac yedek daha olur ve kizilmaz cam olur

2
1
yanıtYanıtla
ld:

bu tarz balkonlar son derece saülıkksız sondere guvenlıksızdır bınalardakı bu balkon korkuluklar onune mutlaka ferforje korluluk sıstemı yapılmalıdır cunku fransız balkon dedğin alımınyum ve temperlı cam 2 vıda ıle bırbırlerıne bağlı sadece koselerde 2 adet basıt vıda ıle tutturulan korkuluk sıstemıdır can guvenlı acısından kesınlıkle tavsıye edılmez

1
0
yanıtYanıtla
adem:

tüh yazık olmuş üzüldüm

0
0
yanıtYanıtla
Osman:

Evli barklı ve bir küçük çocuğu varken 2. bir kadın her zaman tehlikedir. Allah rahmet eylesin . İnşallah Yıldız hanım kurtulur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title