Haberler

TEM'de korkunç kaza! Annesinin cansız bedeni başında dakikalarca gözyaşı döktü

Güncelleme:

Kocaeli TEM Otoyolu'nda 4 aracın karıştığı kazada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Zincirleme kazada Osman Yıldız hayatını kaybeden annesinin cansız bedeni başında dakikalarca gözyaşı döktü.

Kaza, Kocaeli'nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu Ankara istikameti Bekirdere Viyadüğü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı istikamette ilerleyen Hakan K. idaresindeki 16 BG 0532 plakalı çekici, Taner Y. yönetimindeki 08 K 7692 plakalı tır, Slavico G. kontrolündeki Sırbistan plakalı tır ve Osman Yıldız yönetimindeki 34 VB 2752 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kazada kullanılmaz hale gelen otomobil içerisinde bulunan sürücü Osman Yıldız, eşi Elif Yıldız, oğlu Namık Yıldız yaralanırken, sürücü Yıldız'ın annesi Hacer Yıldız, ve akrabası oldukları öğrenilen Fadime Orhan ve Sahure Özkan hayatını kaybetti.

TEM'de 3 kişinin öldüğü kazada ölen annesinin cansız bedeninin başında gözyaşı döktü

ÖLEN ANNESİNİN CANSIZ BEDENİNİN BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından otomobilde bulunan yaralı ve ölüler dışarı çıkartıldı. Ekipler tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Sahure Özkan, Fadime Orhan ve Hacer Yıldız hayata döndürülemedi. İlk kontrolleri ambulansta yapılan yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Osman Yıldız hayatını kaybeden annesinin cansız bedeni başında dakikalarca gözyaşı döktü. Daha sonra ekipler tarafından ambulansa alınan sürücü hastaneye sevk edildi.

TEM'de 3 kişinin öldüğü kazada ölen annesinin cansız bedeninin başında gözyaşı döktü

KİLOMETRELERCE UZUNLUKTA KUYRUK OLUŞTU

Kaza nedeniyle Ankara istikameti tamamen trafiğe kapandı. Yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Yaralılara müdahale etmek için sağlık ekiplerinin karşı şeritten ulaştığı kaza alanında 2 yönlü de trafiğe kapanınca yaklaşık 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Oluşan trafikte sürücüler kontak kapatarak kaza alanını izlemeye başladı. Otoyolun İstanbul istikametinde de ekip araçları nedeni ile trafik tek şeritten sağlanabildi.

TEM'de 3 kişinin öldüğü kazada ölen annesinin cansız bedeninin başında gözyaşı döktü

AFAD BAŞKANI GÜLLÜOĞLU KAZA ALANINA GELDİ

Kaza sırasında TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde seyir halinde olan AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, kaza sebebi ile yolda kaldı. Aracından inerek kaza alanına gelen Güllüoğlu, yetkililerden bilgi aldıktan sonra tekrar aracına döndü. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden vatandaşların naaşı cenaze aracına koyularak morga kaldırıldı. Yapılan çalışmaların ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Yolun açılması ile trafik normale dönmeye başladı.

TEM'de 3 kişinin öldüğü kazada ölen annesinin cansız bedeninin başında gözyaşı döktü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500

Yorumlar (30)

Crazy:

Cok uzucu olay allah kimsenin basina vermesin

36
0
yanıtYanıtla
Onur:

Anne acısı yasamadim ama şok edici olmustur adama. Ani hic beklenmedik bir ölüm ve o an. Rabbim sabri cemil versin o kisiye.

34
1
yanıtYanıtla
Mehmet çalışkan:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin

25
0
yanıtYanıtla
pess:

ön ve arka koltukta mutlaka emnıyet kemerı takalımmmmmmmmmm. Eger kemer takılmış olsa ıdı bu yaşanmazdı. Bır kemer sızı hayata bağlayacak, sadece bır kemer bunu takmak cok mu zor ALLAH AŞKINA.

22
0
yanıtYanıtla
ah be dayım:

benim dayı emniyet kemerinden öldü kaburgayı kırmış oda ciğere batmış ecel geldimi emniyet kemeri dinlemez tabi kemerin cok büyük faydaları var allah rahmet eylesin

yanıt0
yanıt1
Sadece biri:

Zaten otomobilin içinde ölmüşler dışarı fırlama olmamış ki

yanıt0
yanıt0
Pesss:

Yağmurdan mı yoksa asktan mi Senin gibi kurallara uymayan insanlar yüzünden oluyor.

yanıt1
yanıt0
Kazasız kul olmaz ekibi:

Hergun 15 kişi yaşamını yitiriyor

11
0
yanıtYanıtla
YAĞMURDANMI YOKSA AŞKTANMI:

Deme lan

yanıt0
yanıt1
ismail yapıcı:

tedbir taktiri bozmaz insanın ölüm saati bellidir ama bizler bilmeyiz , kemer veya hız yada başka sebebler her neyse alnına yazılan vakti geldiğinde oluyor Elhamdülillah müslümanız inancımızı kaybetmemeliyiz. . Allah sabır versin

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title