Haberler

Liseli kızın taytını balkondan çalıp koklayan evli şahsın ifadesi ortaya çıktı: Bu benim zaafım

Güncelleme:

Ankara'nın Keçiören ilçesinde lise öğrencisi Y.Ç.'nin kuruması için balkona astığı taytı kokladıktan sonra çalan, hakkında 'cinsel tacizden suç duyurusu bulunan N.T. savcılık ifadesinde, "Bugüne kadar 60 tane kadın çamaşırı çaldım. Bu, benim zaafım" dedi. Öte yandan şahsın evli olduğu bilgisi de edinildi.

Lise öğrencisi Y.Ç., kuruması için 1'inci kattaki evin balkonuna astığı taytı bulamayınca, binanın güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde tanımadığı birinin 2 sandalyeyi üst üste koyup üzerine çıkarak taytı eline alıp, kokladıktan sonra uzaklaştığını gören Y.Ç., durumu ailesine bildirdi. Aile de polise şikayette bulundu. Polisin çalışmasıyla şüpheli N.T. yakalanıp, gözaltına alındı. Aile, avukat aracılığıyla 'cinsel taciz' suçundan suç duyurusunda bulundu.

"BU BENİM ZAAFIM"

Evli olan N.T., savcılıktaki ifadesinde kullanılmış kadın çamaşırlarına karşı zaafı olduğunu belirterek, "Bugüne kadar 60 tane kadın çamaşırı çaldım. Balkonlarda asılı olan tayt, iç çamaşırlarını çalıyorum. Bu, benim zaafım. Bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorum. Y.Ç.'nin 3 kez balkondan taytını aldım. Ondan başka hiç kimse şikayetçi olmadı" dedi. N.T., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İKİ SUÇTAN CEZA ALMA İHTİMALİ BULUNUYOR

Ailenin avukatı Mücahit İsmail Ağalday, "Her ne kadar cinsel taciz suçu Ceza Muhakemesi Kanunu 100'üncü maddede belirtilen katalog suçlardan olmasa da suçunu ikrar eden şüphelinin yapılan yargılama neticesinde cinsel taciz suçu haricinde hırsızlık suçundan da cezalandırılma ihtimali bulunmaktadır. Şüphelinin üzerine atılı suçlar sadece müvekkilime karşı işlenmemiştir. Kaldı ki; bu zamana kadar şüpheliye ait ikametlerde arama yapılarak, bahsedilen çamaşırların bulunması da gerekirdi.

"TUTUKLAMAYA YÖNELİK TALEBİMİZİ YİNELEYECEĞİZ"

Bu kadın çamaşırların kime ait olduklarının ayrı ayrı tespit edilmesi ve yargılamaya yön verilmesi gerekirken, şüpheliye adli kontrol kararı verilmesi tamamen hukuka aykırılık teşkil edecek bir karardır. Nitekim tutuklama tedbiri için kanuni şartlar da oluşmuştur. Verilen karara karşı itiraz yolu açık olup, adli kontrole ilişkin karara itiraz ederek, şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı talebimizi yineleyeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ramazan Bayramı 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (10)

Eğrioturdoğrukonuş:

Avrupalı olmaya ve laik ülke olmaya karar verdikten sonra toplumda meydana gelen pek çok hastalıktan biri işte.

80
93
yanıtYanıtla
Doğuş:

avrupalıyı eleştiriyorsun ama onun icat ettiği telefondan onu karalıyorsun.

yanıt5
yanıt3
yiğit seferoğlu:

hay ellerin dert görmesin güzel bir yorum yapmışsın biz nasıl ki ALLAH yolundan uzaklaştıkça bu ve bundan daha kötü olaylar başımıza gelmeye devam edecek

yanıt1
yanıt2
Arda Yıldız:

Allahtan bu Türk. ya suriyeli olsaydı ?

41
45
yanıtYanıtla
Özge SHARMA:

İnsanlar baskilandikça ,duygular patlak verecektir...Avrupada ben tayt çalip koklayan hiç görmedim...

yanıt0
yanıt0
Nurullah Ak:

Yaşından başından utan ahlaksız herif

73
4
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

tüüh ben pakistanlı zannettin meğersem bizimkilerden miş ! çüüş diyorum artık

38
9
yanıtYanıtla
recep yücel:

sagocular oğlum ne bilecekler suriyi nuriyi.mağdura geçmiş olsun.

7
11
yanıtYanıtla
recep yücel:

oda adam ama türkcem gıt ?? /mağdureye geçmiş olun

yanıt0
yanıt0
Özge SHARMA:

Bu tür hastaliklar , binlerce yildir var...Arap ülkelerinde ,dahası da var...laiklikle ,Avupalilaşma ile alakasi yok...Kaç ülke kaç farkli toplum ile beraber yaşadiniz da ,emin gibi yorum yapiyorsunuz ..

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title