Haberler

Taş Attıkları Aracı Böyle Soydular

Taş attıkları aracı böyle soydular Aracın camına taş atarak kaçan şahıs, sürücüyü araçtan uzaklaştırdı Aracın yanında bulunan şahıslar ise otomobilde alan parayı alarak uzaklaştı Güvenlik kameralarına yansıyan olayda parayı alıp kaçan Fırat A operasyonu ile yakalandıŞahıslarGAZİANTEP -...

Taş attıkları aracı böyle soydular

Aracın camına taş atarak kaçan şahıs, sürücüyü araçtan uzaklaştırdı

Aracın yanında bulunan şahıslar ise otomobilde alan parayı alarak uzaklaştı

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda parayı alıp kaçan Fırat A operasyonu ile yakalandıŞahıslar

GAZİANTEP - Gaziantep'in Nizip ilçesinde banka önünde film sahnelerini aratmayacak hırsızlık yapan soyguncular önce güvenlik kamerasına daha sonra polis ekiplerine yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Nizip ilçesine Adana'dan gelerek bankaları gezip avlayacakları şahısları tespit eden hırsızlık şebekesinin hedefinde hedefinde düğün hazırlığı için bankadan kredi çeken 22 yaşındaki Ahmet Barış Aksoy oldu. Yaklaşık 10 gün önce bankadan 42 bin TL para çeken Aksoy, kendisinin takip eden şahıslar tarafından film senaryolarını aratmayan sahnelerle soyuldu

Kendisine kurulan tuzaktan habersiz ahmet Barış Aksoy, parasını alarak aracına bindi. Aracın lastiğini patlatan şahıslar tarafından aracı durdurulan Aksoy, lastiğin patladığı söylenince aracını park etti. Bu esnada aracın arkasında bulunan bir kişi cama taş atarak kaçmaya başlayınca sürücü Ahmet Barış Aksoy ise şahsın peşine takıldı. sırada pusuda bekleyen diğer şüpheli ise kapıları açık olan aracın içerisine girerek, poşete sarılı parayı aldı.

Şahıslar ortadan kaybolurken tekrar aracının yanına gelen mağdur Ahmet barış Aksoy, parayı yerinde bulamayınca olayın tuzak olduğunu ve parasının çalındığını fark etti.

Önce güvenlik kameraları sonra ise polise yakalandı

Aksoy'un ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, güvenlik kameralarını izleyerek şahısların toplam 4 kişi olduğunu belirledi. Hırsızlık olayının organize bir şekilde işlendiğini tespit eden ekipler, izlenen güvenlik kameralarındaki zanlıların kimliklerini belirlemeye çalıştı. Şahısların Adana'dan ikamet ettiklerini öğrenen ekipler, Adana Asayiş Şubesi ekipleri ile birlikte düzenlediği ortak operasyonda kamera görüntülerinde araçtan parayı alarak kaçan 20 yaşındaki Fırat A. yakalandı. Gözaltına alınarak Nizip'e getirilen zanlı suçunu itiraf etti. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Polis ekipleri ise kimliğini belirlediği diğer 3 zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Barış Gaziantep Nizip 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title